2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیلکوباکتری مدفوع من دوره ام رو تموم کردم ازمایش دادم منفی بود میترسم بازم برگشته باشه چون مزمنه واس ...

من ازطریق ازمایش خون متوجه شدم بعدی دوره دارودادولی نگف بیاببینیم ازبین رفته یان

من ازطریق ازمایش خون متوجه شدم بعدی دوره دارودادولی نگف بیاببینیم ازبین رفته یان

من هم ازمایش خون دادم هم مدفوع 

اصلش مدفوع هست

به منم نگفت ولی چند بار رفع شده و دوباره برگشته 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
من هم ازمایش خون دادم هم مدفوع اصلش مدفوع هستبه منم نگفت ولی چند بار رفع شده و دوباره برگشته

میخوام دکتردیگگ برم ببینم رفع شده یان ولی ازمدفوع خجالت میکشم

چه علائمی داشتید؟

من هرچقدر حمام میرفتم هرچقدر لباس عوص میکردم بازم زیربعلم بو بد میداد 

یبوست شدید داشتم شاید یکی دوهفته یبار دسشوی میرفتم 

اسید خیلی اذیتم میکرد ....

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
من هرچقدر حمام میرفتم هرچقدر لباس عوص میکردم بازم زیربعلم بو بد میداد یبوست شدید داشتم شاید یکی دوهف ...

من میترسم نکنه درمان نسه وب بیماری خطرناک مبتلاشم

میخوام دکتردیگگ برم ببینم رفع شده یان ولی ازمدفوع خجالت میکشم

چه خجالتی 

عموما خودشون مدفوع مینویسن 

من دکتر عمومی میرم میگم هلوباکتری داشتم عفونت معده میخوام ازمایش بدم ببنم رفع شده یا نه

قبلا  ازمایشش با بیمه بود من همش میرفتم میدادم هم خون هم مدفوع 

الان ازاد شده 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
من میترسم نکنه درمان نسه وب بیماری خطرناک مبتلاشم

هلوباکتری درمان نشه تاجای که یادمه زخم معده میاره 

توهم داروهات رو خوردی رفع شده 

اگه انتی بیوتیک یا امپرازول چیزی میخوری یکی دو هفته قبل ازمایش باید قعطشون کرده باشی وگرنه جواب اشتباه نشون میده

حالت تهوع داری؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
من هرچقدر حمام میرفتم هرچقدر لباس عوص میکردم بازم زیربعلم بو بد میداد یبوست شدید داشتم شاید یکی دوهف ...

با همین آزمایشی که گفتید مشخص میشه؟

مشکل اضافه وزن هم داشتید یا نه؟؟

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
هلوباکتری درمان نشه تاجای که یادمه زخم معده میاره توهم داروهات رو خوردی رفع شده اگه انتی بیوتیک یا ا ...

ندارم فقط چن روزه حس میگنم پشت سینم همون جناق چپ دردداره

با همین آزمایشی که گفتید مشخص میشه؟مشکل اضافه وزن هم داشتید یا نه؟؟

من کمبود وزن داشتم بعد از اینکه میکروب معده گرفتم  نیمدونم چیشد انگار کلا ژنم عوض شده باشه وزن اضافه کردم از ۵۲ رسیدم ۷۵!!

الان رژیمم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺