2777
2789

من خودم این تابستون یه بار درست کردم،چون چربیش زیاده ،زیاد نمیخورم،بگید چجوریی درست میکنید،من مامانم میگه هر چی خودت دوست داری میگه ولی باید ماکارونی تو که ابکش کردی بزاری سرد بشه بعد مواد اضافه کنید ،شما با چیا این سالادو درست میکنید

اپ میلی هدیه ۵ میلی طلا میده منم دریافت کردم 😍 الان ک طلا گرون شده خیلی خوبه 

اینم کد معرف من  بزنید حالشو ببرید milli-aibtq

هم ب شما هم ب من ۵ میلی (۲۰ هزاار  تومن)طلا میده میتونید برداشت کنید به خدا جون عزیز ترینم به هر دو نفر میده 😍😍

خیلی راحته اپ میلی رو نصب کنید و کد معرف منو بزنید همین . و اگ بقیه براتون بزنن هی مبلغش بیشتز میشه برا هردو  و میتونید زیاد کد بزنید 

😘اگ به دردتون خورد دعام کنید عزیزانم 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

#سالاد ماکارانی :

ماکارانی فرمی

سینه مرغ

خیار شور

سیب زمینی

تخم مرغ

کلم سالادی (سفید و بنفش)

هویچ

فلفل دلمه

ذرت

سس مایونز

ابلیمو

نمک فلفل

هویچ و فلفل دلمه  خیار شور و کلم رو نگینی ریز خورد میکنیم.

سینه مرغ و سیب زمینی پوست شده از وسط نصف میکنیم با نمک و فلفل ابپز و بعد مرغ رو ریش ریش و سیب زمینی رو نگینی (سایز دلخواه) خورد میکنیم.

ماکارانی فرمی میپزیم و ابکش میکنیم.

تخم مرغ هم ابپز و فقط قسمت سفیده رو نگینی خورد میکنیم.

زرده تخم مرغ رو پوره و با سس و ابلیمو نمک فلفل و یک عدد خیارشور رنده شده ترکیب میکنیم میزاریم کنار ؛

تمام مواد رو باهم قاطی میکنیم ذرت و سُس رو اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.

تو ظرف دلخواه سرو میکنیم و حتما باید چند ساعت تو یخچال خنک بشه تا مزه ها بخورد هم برن.

ترکیب مواد اصلی سالاد ماکارانی👆🏻

به مواد بالا میتونید لوبیا چیتی پخته شده و سبزی شوید تازه خورد شده یا شوید خشک شده به همراه یک حبه سیر خام رنده شده اضافه کنید.

(ترجیحا از سینه مرغ استفاده شه)  اما میتونید از ژامبون مرغ یا سبزیجات ترکیبی ژامبون قارچ و هویچ هم استفاده کنید.

سس مایونز ب همراه سس هزار جزیره ترکیب شه عالیه  طعم بهتری میگیره✔️

میتونید از کلم بروکلی هم استفاده کنید.

مواد خام ترجیحا نگینی ریز خورد بشه.❌

(مواد اصلی سالاد ماکارانی ؛

ماکارانی سینه مرغ  خیار شور  سیب زمینی

باقی مواد تو در دسترس نبود میتونید حذف و جایگزین کنید.)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکه های مرغ پخته شده، کنسرو ذرت، هویج پخته، خیارشور ریز شده، نخود فرنگی پخته، سس، اویشن، نمک و فلفل سیاه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ماکارانی شکل دار باشه زیاد له نشه زود بردار

کالباس دودی خیلی خوشمزه میشه

ذرت

خیارشور سس نخودفرنگی یکمم کاهو کلمی هویج

سس وقتی سرده سرد بود بزن

فلفل و اویشن و نمک

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

طریقه رستورانی و مرسوم رو میگم

ماکارونی فرمی رو توی قابلمه آب جوش می‌ریزید حتماً زردچوبه و فلفل قرمز و نمک بهش اضافه می‌کنیم وقتی آبکش کردیم و آب سرد روش ریختیم کمی که موند روش یه مقدار کمی روغن می‌ریزیم هم می‌زنیم تا به هم نچسبه

حالا خیارشور و نگینی می‌کنیم به همراه ذرت کنسروی و کالباس دودی خرد شده و سس مایونز خلوط می‌کنیم مقدار کمی نمک مقدار کمی فلفل سیاه و کمی آویشن و به ما ارونی اضافه می‌کنیم هم می‌زنیم کمی آبلیمو هم می‌تونه خوشمزه‌ترش کنه ا اینکه بعضیا میان تخم مرغ آب‌پز و سیب زمینی و یا لوبیا قرمز بهش می‌زنند اونا دیگه من درآوردی‌های بانوان ایرانیست

من دفعه قبلم هویج اضافه نکردم،واقعا خوب میشه؟احساس میکنم شیرینه

کم بزن من به خاطر رنگش دوست دارم به مواد اضافه کنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)