2777
2789
عنوان

من مادرخوبی نیستم بیچاره بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جای این فکرها خودتو کنترل کن ، همونقدری که انرژی میذاری عصبانی بشی بچه رو بزنی (راه آسون) به حاش خودتو کنترل کن درست رفتار کن پس فردا یه جوان عقده ای تحویل جامعه ندی

بچه چه گناهی کرده که شما نمیتونی صبر و تحملتو ببری بالا 🙁

میشه بگی چرا عصبی میشی؟پسرت چیکارمیکنه که عصبی میشی

هرکاری ‌.مثلا وسط صبونه پامیشه میره دنبال بازی .عصبی میشم .ببین پسرم بشدت بادرکو شعوره هرکی باهاش حرف میزنه انگار بپه ۷سالست مشکل ازمنه که سر جمع کردن اسبابازیشم عصبی میشم .میدونی من دوسال پیش جداشدم ازباباش بعد که درست شد تقریبا چندماه پیش دوباره ازدواج کردیم تواون تایم روانم داغون شد الانم دود همونا میره توچشم پسرم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

تسبیح بردار تو خونه ذکر بگو

نماز بخون و ذکر استغفرالله رو خیلی تکرار کن،صلوات بفرست

هر وقتی هم خواستی بزنیش قبلش چند تا صلوات بفرست،واقعا اروم میشی

منم یه مدت حالم خوب نبود حوصله بچم رو نداشتم

ولی هیچ وقت اونو نزدم،همیشه وقتی میخواستم بزنمش میزدم روی پای خودم،همیشه رون پام کبود های بزرگ بود،ولی خدا رو شکر با ذکر و نماز به آرامش رسیدم

صدقه بزار هر روز

با خدا و حضرت زینب تو دلت صحبت کن

حضرت زینب که صبرش زبان زده

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
فقط به این فک کن که ننیجه رفتارت ی چیز خیلی بد در میاد که باعث میشه عذاب بکشی این سن خیلی خیلی حساسه ...

همین الان لجبازیو پرخاشو میبینم داره میشه مثل خودم 😭😭😭😭

منم همینطور اعصاب ندارممیترسم از بچه دار شدن

تا اروم نشدی نیار .من خیلی صبور بودم ولی بعد بدنیااومدنش انقدر بلاهاسرم اومد که روانمون داغون شد

به جای این فکرها خودتو کنترل کن ، همونقدری که انرژی میذاری عصبانی بشی بچه رو بزنی (راه آسون) به حاش ...

دقیقا منم به همین فکر میکنم خب رفتار من تاثیرمیذاره روش میخواد پرخاش کنه همش😭هعی خدا

دقیقا منم به همین فکر میکنم خب رفتار من تاثیرمیذاره روش میخواد پرخاش کنه همش😭هعی خدا

اکثرن مامانایی که از سمت همسر کمبودی دارن پرخاشگر میشن و دیوار هیچکس کوتاه تر از بچه ی طفل معصوم نیست 

همین الان لجبازیو پرخاشو میبینم داره میشه مثل خودم 😭😭😭😭

بدترم میشه محصوصا که پسره 

دکتر به دوستم گفته اگه همینجوری پیش بره احتمال اینکه تو نوجوانی پرخاشگر بشه به شما حمله کنه اراذل و اوباش بشه بزهکار بشه هست چون اون سن همینجوری حساس هست تغییرات هورمونی و اینا رو داره اکه بچه تو سن کودکی هم آسیب روحی ببینه اون زمان خودشو نشون میده دیکه دیگه نمیشه کاریش کرد و کنترل کردنش تقریبا غیر ممکنه