2777
2789
عنوان

من مادرخوبی نیستم بیچاره بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 48 پست
تمام وسایل خطرناک شکستنی دکوری همه راجمع کن خود به خود خوب میشی چون بیشتر واسه اینکه بچه شیطونی میکن ...

نه اصلا دکوری شکستنی دم دست نیست .منکه اینجوریم حس میکنم پسرمم کم کم داره لجبازو عصبی میشه .دلم میسوزه براش من داد میزنم اون بغلم میکنه میگه مامان توجونمی تو نفسمی اروم باش😭

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمندش آرامبخش مثل چی؟

اسطوخودوس خیلی عالیه قطره هم داره ک میریزی داخل آب میخوری هم میتونی دمنوششو بگیری 

همینطور گل گاو زبان ،سنبل الطیب و بهارنارنج 

یه مدل دمنوش هم هست ک تمام اینارو داره داخلش

برو پیش یه مشاور

نیازی هم نیست ازین مشاور گرونا باشه

بگو چن تا تکنیک کنترل خشم رو یادت بده

همین که همچنان در برابرش احساس مسئولیت داری و احساس گناه میکنی خیلی خوبه تو مادر خوبی هستی فقط راه روشش رو باید یاد بگیری

بزرگ کردن بچه کار سختیه به شدت حوصله و صبر میخواد

امیدوارم بچه‌ات نامدار باشه

انگار هیچجوره کنترل نمیشه انگار آنیه .دارم دغ میکنم ازغصه

کتاب بخون مطالعه کن تاثیر داره نگو نمیشه

بعضی وقتا از فشار زیاد هم ادم کنترل خودشو از دست میده سعی کن فشارهایی که روت هست رو کم کنی و از بین ببری

کتاب مادر کافی خیلی خوبه میگه نباید مادر خوب بود مادر کافی یعنی مادری که کنار خوبیاش یه سری ایرادم داره کامل بودن درست نیست باید کافی بود

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
نه اصلا دکوری شکستنی دم دست نیست .منکه اینجوریم حس میکنم پسرمم کم کم داره لجبازو عصبی میشه .دلم میسو ...

میشه بگی چرا عصبی میشی؟پسرت چیکارمیکنه که عصبی میشی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

فقط به این فک کن که ننیجه رفتارت ی چیز خیلی بد در میاد که باعث میشه عذاب بکشی 

این سن خیلی خیلی حساسه دوست منم اینجوری بود الان بچه اش ۷ سالشه با دارو آروم نگهش میداره همشم نتیجه پرخاشگری خودشه ، از همین امروز به خاطر آرامش خودتم شده هر کاری کرد چیزی نگو با آرامش و محبت حرف بزن براش قصه بگو نتونستی هم تحمل کنی پاشو برو آب بخور نفس عمیق بکی و سعی کن آروم باشی میدونم سخته تو عمل ولی فک کن که چند سال دیگه بزرگتر میشه با این رفتارات پرخاشگر میشه و خودت اذیت میشی

نه اصلا دکوری شکستنی دم دست نیست .منکه اینجوریم حس میکنم پسرمم کم کم داره لجبازو عصبی میشه .دلم میسو ...

اخ بمیرم براش😢💔 طفلی 

منم خیلی اوقات زود از کوره درمیرم بعدش کلی بوسو بغلش میکنم 

اسطوخودوس خیلی عالیه قطره هم داره ک میریزی داخل آب میخوری هم میتونی دمنوششو بگیری همینطور گل گاو زبا ...

حتما میخرم امتحان میکنم ممنونم عزیزم

برو پیش یه مشاورنیازی هم نیست ازین مشاور گرونا باشهبگو چن تا تکنیک کنترل خشم رو یادت بدههمین که همچن ...

ممنونم عزیزم .اره حتما میرم دلم نمیخواد بیشترازاین ظلم بشه به بچم

کتاب بخون مطالعه کن تاثیر داره نگو نمیشهبعضی وقتا از فشار زیاد هم ادم کنترل خودشو از دست میده سعی کن ...

اتفاقا دوستدارم کتابخوانیو .پادکست این کتابم هست؟