2777
2789
عنوان

بخاریمون کم نمیمونه

108 بازدید | 17 پست

سلام دیروز بخاری نصب کردیم صبح اومدم کمش کنم.هرچی کم میکنم باز برمیگرده رو قبلیه.هی کم میکنم اصلا وای نمیسه رو کم.دوباره زیاد میشه.نو هم هست چکارش کنم؟

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه همین دیروز از کارتن در آوردیم آخه😢

شاید باید پیچ و متعلقات سفت بشه

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
سلام خوب هستید توروخدا میشه یه راهنمایی کنید راجب فشار مغز تو تایپکی گفتید اینجوری بودید ؟

سلام عزیزم چی میخوای بدونی بپرس بگم.البته این قضیه برای خیلی سال پیشه .میشه اون تاپیک هم ک گفتم بفرستی ببینم؟😅

فشار مغز رو از رو چی تشخیص میدن؟نوار مغز یا ام ارای؟

مال من نوار مغز و ام آر ای مشکلی نداشت.متخصص مغز و اعصاب ی دستگاهی داره مث چراغ قوه هست ته ته چشمتو نگاه میکنه.متوجه میشه‌.برو متخصص کسی ک حالیش باشه واقعا بگو ته چشمتو نگاه کنه.میفهمه