2777
2789
عنوان

به نظرتون تصمیمم درسته

83 بازدید | 7 پست

یازده ساله عروسی کردیم و از همون اول در ساختمان خانوادگی پدرشوهرم نشستیم 

دوتا خواهرهای همسرمم همینجا نشستن

ساختمون رو خودشون ساختن و یک واحد هم به نام شوهرم هست

در کل با هیچ‌کدومشون مشکل ندارم

اخرهفته ها میریم یک ساعت یه سر میزنیم

نه اونا میان نه ما زیاد میریم عین مهمون زنگ میزنیم سر میزنیم

خواهرهاش که اگر دورهم جمع بشیم ببینیم همو با اینکه بالای سرمون هستن اصلا رفت وآمد نداریم

هر از گاهی من حلوا یا آش درست کنم براشون میبرم اوناهم همینطور

پدرشوهرم دوسش دارم ومادرشوهرمم باهاش مشکلی ندارم گاها یه چیزایی میگه ولی درکل چیزی تو دلش نیست

باهاش خیلی مدارا میکنم کلا بدم نمیاد ناراحتی تا به الان اصلا پیش نیومده بینمون همیشه با احترام رفتار کردم و فاصله ها رو رعایت کردم خیلی توضیح نمیدم اونام اصلا دخالت نمیکنند

ما چون خونمون خیلی کوچیکه و طبقه های بالایی بزرگتره

شوهرم به پدرش‌گفته بود ما خونمون خیلی کوچیکه باید به فکر باشم ازاینجا برم خلاصه اونا اینقدررر ناراحت شده بودن نه توروخدا نرید ما بچه هاتو دوس داریم با زنت مشکلی نداریم چرا میخواین برین؟

شوهرم گفته بود برای جامون خیلی تنگه کلی وسایلمون رو گذاشتیم انباری خلاصه پدرشوهرم به دخترش که مستاجرشون هست گفته برو خونه حسین( شوهرمن) بشین اون بیاد بالا

بشینه

( از طرفی من میدونم با این اوضاع‌اقتصادی که وجود داره ما تا ده سال دیگه هم‌نمیتونیم یه واحد عین طبقه بالا بخریم ( تک واحدی ۱۶۰متر و سه خواب و بزرگ و دلباز)

پدرشوهرمم میگه بیا بشین بالا و کم کم اشپزخونه رو کابینتهاشو عوض کن و بهش برس) الان شوهرم میگه زشته خواهرم ناراحت میشه صبر میکنیم هر وقت رفتن میریم میشینیم خواهرشم اومد بهمون گفت من تکلیفم روشن نیست و ممکنه تا ده سال دیگه همینجا بشینم وقصد ندارم برم اما بابا گفته جابه جا کنین من گفتم باشه روی حرفش حرف نمیزنم

الان خودم یهویی ترسیدم میگم نکنه اشتباه میکنم برم بالا بشینم و دیگه نتونم از اون خونه برم؟ چون همه دوستام میگن اشتباه میکنی

مادرشوهرم یه جا زهرشو‌میریزه

میگم اگه میخواست ذات بدشو نشون بده یازده سال زمان کمی نیست 

نظر شما چیه؟شما بودین میرفتین بالا بشینین و جاتون ۱۰۰متر بزرگ بشه بدون اینکه پولی بدین؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خواهر شوهرت مجرده و راضیه مشکلی نیست به نظرم ولی فک کنم خواهر شوهرت به دل بگیره

خواهرشوهرم ازدواج کرده

سه بار تاحالا میره برمیگرده تو این ساختمون

سری قبل ما میخواستیم بریم بالا بشینیم

سریع اومد نشست ما ماجرا درست نکردیم

از طرفی شوهرش باید براش فراهم کنه نه زن برای شوهر

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خواهرشوهرم ازدواج کردهسه بار تاحالا میره برمیگرده تو این ساختمونسری قبل ما میخواستیم بریم بالا بشینی ...

حرف اخرت درسته ولی بالاخره دختر خانواده اس نمیشه چیزی گفت ولی من اینجور که دیدم هیچ کدوم ادما فضول اذیت کنی نیستن 

پیشنهادم اینه شوهرت شخصا‌ با خواهرش حرف بزنه اگر دلگیر باشه و بخواد ناراحت باشه پیشنهاد نمیکنم برین بالا تا اخر باید یه همسایه بداخلاق تحمل کنیپ

با خوواهر شوهرت صحبت کنین مستقیمبگید اگه مشکلی نیست واقعا راضی هستی ما بریم بالا چون پایین ۶۰ متر اگ ...

ما چهار نفریم اونا دو نفر

یعنی ما اصلا نمیتونیم برای بچه ها تخت بسازیم

نصف مبلا و میزناهار خوری و ویترین و فرش

همگی تو انباری هست

بیشتر وسایل هم دادیم خیریه چون شوهرم میگفت بعدا برات میخرم 

وچون این واحد رو نمیتونن بفروشن به غریبه و دوست دارن خودی باشه این ساختمون

و همچنین پول هم ندارن واحد مارو بخرن و ما بریم جایی دیگه

بهترین تصمیم فکر میکنم همین باشه

خواهرشوهرم خودش اومده به شوهرم گفته من اخر ماه میام پایین تو برو بالا 

ومنتظر فقط ما بگیم اره یانه

اگه بگیم نه بشینین من میدونم با دل فراخ میخواد تا ده سال دیگه بمونه

ما چهار نفریم اونا دو نفریعنی ما اصلا نمیتونیم برای بچه ها تخت بسازیمنصف مبلا و میزناهار خوری و ویتر ...

خب پس برین اگه لج و لجبازی پیش نمیاد

چون ۱۰ سال دیگه هم حتی معلوم نیست دیگه باز بره 

💕🌸☘️🌹