2777
2789
عنوان

عکس صمیمی شوهرم با همکار خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 150 پست

یه بار همسرم پای تلفن به همکار خانمش که فامیلیش صمدی بود با خنده و شوخی گفت صمد پسر عمو .. به ترکی می گفت و گرم حرف می‌زد( من بعدا مکالمه اش رو از گوشی که ضبط شده بود گوش کردم جلوی من نبود )

من این حجم صمیمیت رو از همسرم نپذیرفتم.. ایراد رو از اون خانم ندیدم. 

یه روز بهش گفتم اتفاقی اینو شنیدم و باهاش حرف زدم. گفتم این خانم صمدی، خانم خوبی بود که با وجود اینکه تو صمیمانه حرف زدی واکنش خاصی نشون نداد اما فرض کن به جای اون زن، یه زن دیگه بود.. زنی که زیرک و خراب بود این کار تو یعنی چراغ سبز نشون دادن.. راه رو باز می کرد تا اون وارد حریم زندگیت بشه. من یه زنم پس خوب بلدم که چطور میشه یه مرد رو رام کرد و کشوند طرف خودم. چه متاهل باشه چه مجرد پس بهتره سنگین رفتار کنی و جلوی نفوذ چنین آدم هایی رو به زندگیمون بگیری. 

من به تو اعتماد دارم اما آدم های مورد اعتماد هم ممکنه اشتباهات بزرگی کنن اون وقته که دیگه پشیمونی فایده نداره. 

ببین متاسفانه شورای ما، بیشتر از اینکه کنار ما باشن، کنار همکارانشون هستن. صمیمیت هم خواه ناخواه پیش میاد اما باید حد و حدود داشته باشه. من گاهی با این جور حرف ها همسرم رو روشن می کنم .. از زیرکی و زرنگی زن ها میگم براش.. از ناامن بودن جامعه برای حتی زن متاهل میگم که بدونه منم ممکنه با این چالش ها روبه رو بشم اما به خاطر زندگیم مراقبم.. فقط سعی میکنم چشمش رو باز کنم.. 

شما هم بگو عکس گرفتن، خوب و خوش بودن ایرادی نداره . اما کنار هم ایستادن وقتی فضا هست که با فاصله وایسی، رفتار ناشایستیه و برای من قابل قبول نیست. 

اسی خودتو اذیت نکن این جور مواقع باید محکم باشی با قاطعیت حرف بزنیبگو مطمئن باش اگه چیزی بینتون باشه ...

همسر من همیشه میگه من مطمئنم اگه دنبال زن کس دیگه باشی ، حتما یه نفر هم دنبال زنت می افته.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زندگیت بجنگ یه جور برو با ابهت تو محل کارش بگو عشقم برات غذا آوردم یا اومدم بهت سر بزنم بعد زنه ...

به شوهرش بگه برات غذا آوردم چون یه عده لاشخور شدن 

خو این فحش به شوهره که😐🥴

گفتم عزیزم گفت اگر جای تو بودم ازت توضیح میخواستم و چون بهت اعتماد دارم قبول میکردمدرصورتی که اگر می ...

بگو من به تو اعتماد دارم ولی به اونا نه

ان شاء الله خبر خوب براش ببری و همونجا تعهد سفت و سخت ازش بگیری 

واقعا زمان بارداری خانم می‌تونه خر خودشو بتازونه میتونی اگه دوباره عکس یا تماسی که اذیتت می‌کنه دیدی از همکارانش زود خودتو بزنی به حال بدی و تپش قلب😜

واقعا دوران بارداری مخصوصا اولین بچه زمانه امپراطوری یک خانمه

الهی عزیزم ناراحت شدم برات چیزی شده چیزی دیدی از همسرت

تاپیکام هس .

اره یچنتا مورد مشکوک ازش دیدم ولی خب گفتنش هم بی فایدس هربار ی توجیهی داره .

مثلا دوبار رفتم خونه مادرم دیدم فاکتور دو پُرس غذا خونه س.

همون سری دیدم چنتا از لباس زیرش شسته وقتی جمع کردم دیدم خوب نشسته اصلا همسرم سابقه نداره لباس بشوره همونم بد شسته بود....

گوشی موبایلش رمز داره آیدی اینستاشو ندارم .

بدبین شکاک ه . 

میدونم جاریم فالو داره اما منی ک زنشم ندارمش! 

خونوادش قبلا گفته بودن با جاریم رابطه داره من گذاشتم پای حسادت های زنونه  آخه من تازه عروس بودم تو ی خونواده شلوغ با ۴ تا جاری دیگ 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

سر چی قهر کردید؟

من قهر نکردم اون از دیروز قهر کرده بود

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
برای زندگیت بجنگ یه جور برو با ابهت تو محل کارش بگو عشقم برات غذا آوردم یا اومدم بهت سر بزنم بعد زنه ...

خدایی جوک بود یا واقعی.خیلی حرکت خزی هست.و آبرو بر.مگه 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

این حرکت خزه که بذاره ، زندگی شو نابود کنن

هر مشکلی راه حلی داره‌این راهش نیست.بله این حرکت خیلی زشته و آبروی همسرشو تو محیط کار میبره.اصلا شاید اون خانم منظوری نداره.آدم باید مشکلاتشو بین خودشون و معقول حل کنه تو محیط خصوصی.بره به دختره بگه لاشخور زیاده واقعا 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تجربه شخصی خودمو میگم از چنین عکسی

تولد یکی بود و دوستم و کسی که دوسش دارم اتفاقی کنار هم وایساده بودن برای عکس و عکاس هم من بودم

بعدا که عکسارو نگاه کردم عین نامزدا وایساده بودن،خیلی نزدیک و صمیمی

خیلییی ناراحت شدم و اعصابم خورد شد اما پیگیری کردم هیچ خبری نبود و اتفاقی عکس اونطوری شده بود

شما هم حساسیت زیاد به خرج ندید

خدایییی نکردده خدایی نکرده زبونم لال اگرم چیزی بینشون باشه که نمیان انقد ضایع و تو چشم جلو همه خودشو اشکار کنن و توجه جلب کنن

غیر مستقیم بگه

نمیدونم چند سالتونه.من همسرم محیط کارش پر خانمای خفنه.خیلی هم صمیمی هستن و و به اسم کوچیک صدا میزنن همو.ولی حتی یه بار این حرکتو بزنم برم میدونم چقدر کار اشتباهی کردم.یه جوری ناامن بودن شریک زندگیتو داری جلو همکاراش داد میزنی.چند مورد هم بوده که رفتاره خانما ناراحتم کرده تو خونه خودمون با همسرم حلش کردیم.

تجربه شخصی خودمو میگم از چنین عکسیتولد یکی بود و دوستم و کسی که دوسش دارم اتفاقی کنار هم وایساده بود ...

آخه یه عکس نبود که حدود ۱۰ تا عکس تو همشون کنار هم وایساده بودن، میدونم چیزی نیست ولی ادامه این صمیمیت دردسر میشه

کاربر قدیمی