2777
2789
عنوان

بیایین شوهرمو ارزیابی کنین

708 بازدید | 61 پست

هروقت میاد خونه یه کلام حرف نمیزنه اگه چیزی بپرسمم ج نمیده و میگه اههههه چقدر حرف میزنی کلا زورش میاد حرف بزنه بامن،  شبا پشت میکنه بمن میخوابه، اگه مشکلی پیش بیاد منو مقصر میبینه، هی تهدیدم میکنه که بلاخره یه روز نشونت میدم یه روز حالتو میگیرم قبلنم هی میگفت تمومش میکنم، برای کارش چندین بنر طراحی کردم برد داد چاپ کردن و گفتم اونهمه زحمت کشیدم برای طراحیش هزینه میگیرم فاکتورم میدم بهت، هزارتا حرف بهم زد که تو لاشخوری خودخواهی ، هروقت جایی میریم با نقشه اگه اشتباه بشه هی بامن دعوا میکنه که چرا آدرسو اشباه دادی امروزم یه مسیرو اشتباه رفتیم دادو هوار کرد منم شاکی شدم که بمن چه گفت میزنم دهنت پرخون میشه یروزی دهنتو پرخون میکنم!  

هربار گردشی میریم ،چیزی میخریم یا از بیرون غذا میگیره همون لحظه یه دعوا راه میندازه و کوفت میکنه بهم ، 

در حسرت یه کلمه محبت آمیزش موندم

در حسرت یه خنده از ته دلش موندم

این مرد اصلا خنده بلد نیست

وقتی میبینم مردی به زنش بامحبت نگاه میکنه یا باهم بگو بخند میکنن خیلی حسرت میکشم. 

اونوقت بمن میگه سردشدی! آخه شما باشین رغبت میکنین برین سمت همچین مردی؟

من خودم خیلی شوخ وشاد و سرزنده بودم با این مرد شدم یه پیرزن توی چادر که حتی خودمو تو آینه نگاه نمیکنم،

لطفا از خوبی شوهراتون بگین برام😭😭😭

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

ناگفته نماند که هرکار هنری بگین بلدم، کارای آرایشگری خودم میکنم، کیف چرمی میدوزم،عروسکسازی میکنم، شیرینی پزی، طراحی انواع بنر و ... تازگیا زدم تو کار خیاطی، خودم چون خوشم میاد همه کارامو میکنم ولی اصلا قدرمو نمیدونه،نفهمه نفهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این راه حل داره باید شناخت دنیای مردها رو و حداقل اصول اخلاقی شون

۵ ساله ازدواج کردم بهتر نشده هیچ بدتر هم میشه، از پدرش یاد میگیره اونم مستبد و عوضیه

عزیزم از بچگی اینجور بزرگ شده .

اینا رو خوندم حس کردم داداشم زن گرفته و  این تاپیکو زنش زده.

داداشم از وقتی ک ۵ سالش بود یادمه ما چهارتا خواهر برادرشو میزد . همه بجز یکی مونم ازش بزرگترین و تا الان ک ۳۰ و اندی سالشه تاحالا ندیدم بخنده 

ناگفته نماند که هرکار هنری بگین بلدم، کارای آرایشگری خودم میکنم، کیف چرمی میدوزم،عروسکسازی میکنم، شی ...

وویی چندتا مواردش مثل خواستگارم بود خوشحالم زدم بهم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان از خوبی های شوهرهای دیگه بشنویی دلت آرووم میشه؟عزبزم خودتو اذیت نکن با شنیدن این حرفا

آخه انقدر بد دیدم نمیدونم واقعا مرد خوبم وجود داره که اخلاقای خوب داشته باشه یا نه، پدرمم بهتراز شوهرم بود

ناگفته نماند که هرکار هنری بگین بلدم، کارای آرایشگری خودم میکنم، کیف چرمی میدوزم،عروسکسازی میکنم، شی ...

چندتا موردش طبیعی بودا اکثر مردا ی جور اخلاق خاصی دارن این مواقع... راستش حتی خود منم یکی برام نقشه اشتباه بخونه میخوام لهش کنم

کاربری واگذار شده

ناراحت نشی از من خیلی واضحخ که مشکل روانی داره و نیاز به روانشناس 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

آخه انقدر بد دیدم نمیدونم واقعا مرد خوبم وجود داره که اخلاقای خوب داشته باشه یا نه، پدرمم بهتراز شوه ...

هر کسی یه خوبی هایی داره یه بدی هایی

شوهر دوستم تا همین هفته ی پیش ۱۳سال عاشقانه دور دوستم میچرخید و بهش محبت میکرد و همیشه همو عشقم صدا میکردن

هفته ی پیش خیانتش رو شد و الان دوستم در حد مرگ حالش بده

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

وویی چندتا مواردش مثل خواستگارم بود خوشحالم زدم بهم

هر کی هر حرف عشقولانه بهت زد باور نکن مهم اینه تو زندگی بهت نشونش بده، شوهر من قبل عقد رمانتیک ترین پسری بود که دیده بودم حرفاش خیلی عاقلانه و قشنگ بود ،دوست نبودیم معرفی شدیم ولی بعد تولد بچم کلا شد یکی دیگه

چندتا موردش طبیعی بودا اکثر مردا ی جور اخلاق خاصی دارن این مواقع... راستش حتی خود منم یکی برام نقشه ...

من اشتباه نمیخونم که. نقشه اشتباه میبره مثلا تو یه کوچه تنگ از چشم من میبینه، انگار من طراحیش کردم!!!

عزیزم من مجردم ولی بقیع از خوبی شوهرشون بگن که شما اینجوری ناراحتیت بیشتر میشهامیدوارم خدا شوهرتو به ...

اتفاقا بگن یکم دلم باز بشه، نمیخوام فکرکنم که همه مردا عین شوهر منن