2777
2789
عنوان

هر اسمی میگیم یه چیزی میگن

409 بازدید | 39 پست

آن شا الله بچه من دو هفته دیگه دنیا میاد خواهر شوهرم هی چند وقت یه بار میومد میگفت اسم چی میخواین بذارین منم میگفتم هنوز انتخاب نکردیم تا دیروز شوهرم لو داد که چی میخوایم بذاریم که یهو گفتن نه خوب نیست و قدیمیه و آل و بل منم چیزی نگفتم الان شوهرم به اسم شک کرده و میگه بیشتر فکر کنیم من خیلی ناراحتم که اینقدر تحت تاثیر حرف اونا هست و برای انتخابی که با هم کردیم ارزش قائل نیست چکار کنم حالم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایجان تروخدا موقع زایمانت برا منم دعا کن 

خدا بچمو برام نگه داره تروخدا خیلی احتیاج دارم به دعات ابجی منم برات ایت الکرسی میخونم🥹🙏🏼

و اینکه توجه نکن به این چیزا و حال خودتو خراب نکن و همون چیزی که خودت دوست داری بزار 

الان بارداری روحیت حساسه حق داری قشنگم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

منم همینو گفتم ولی از اینکه اینهمه تحت تاثیر اوناست ناراحتم چی بهش بگم که به خودش بیاد

ببین هیچ موجودی توی دنیا نیس که تحت تاثیر خانواده ش نباشه....الانم همسرت اگه گفت بگو من تصمیم گرفتم قبلا و روش وامیستم...دلم میخواد اون چیزی که دوس دارم بچم رو صدا کنم

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
کیارش واقعا اسم قشنگیه خب ولی منم یه پیشنهاد بهت میدم صرفا یه پیشنهاد سلیقه ایه خیلی جدی نگیر دیاکو ...

تمام اسما رو حلاجی کردم به دلم ننشستن تنها اسمی بود که دوست داشتم حتی دیروز قرعه کشی هم کردن بازم اسم کیارش بیرون اومد باورت میشه