سلام، گربه ی من فردا عمل داره، و من استرس دارم چون بشدت روش حساسم حتی نمیزارم یه لحظه احساس کسالت بکنه سریع میبرمش دامپزشکی، خیلی هم وابستشم، اگه کسی چیزی میدونه دراین مورد یا تجربه ای داره ممنون میشم بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهمترین عارضهای که عقیم سازی روی گربه داره، تغییرات هورمونی که می تونه به چاقی منجر بشه بیشتر می خوره وکمتر تحرک داره. چاقی می تونه زمینه بیماریهای قلبی یا مشکلات روحی را فراهم کنه این فقط ی عوارض سادش بود که نوشتم
ای جانم، شما میتونی به یه سرچ ساده خودتو از این غاری که هستی نجات بدی
غار شمایی که برای خودخواهی خودت گربه میاری و برای راحتی خودت عقیمش میکنی بگذریم جای گربه تو خونه نیست که بخوای عقیمش کنی این بحث به جایی نمیرسه خدانگهدار
سلام عزیزم گربتو عقیم کردی...بعد عمل اذیت شد؟میشه ی کم اطلاعات بدی ممنون میشم
سلام گلم، بله عقیم شد، به هیچ عنوان اذیت نشد فقط روزی که عمل شده بود چون هنوز اثرات بیهوشی مونده بود روش سرگیجه داشت، و اینکه یکم بیشتر از همیشه اون چند روز استراحت میکرد