2777
2789
عنوان

بچه هااااا فک کنم من طلسم شدم😭😭

262 بازدید | 19 پست

چند وقته به هرررچی دست میزنم خراب میشه! امروز چهارمین اتو زیر دست سوخت!

چندعلایم دیگم دارم! بی دلیل خیلی عصبانی می‌شم چند وقتیه خودبه‌خود درگیری عاطفی بین منو نامزدم پیش میاد

من حتی حافظم خیلی قوی بود ولی تواین چندوقت حافظم واقعاااا ضعیف شده و هیچیی یادم نمیاد😭💔

طبق تشخیص خودشه ولی چجوری از خودم محافظت کنم؟

شمام خیلی مواظب خودتون باشین به هیچکی نمیشه اعتماد کرد بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدفوع سفید رنگ‌ سگ را پیدا کن و هفت روز قبل اذان باشه مثلا تو‌ظهر یا عصر نباشه 

توی حیاط با ذغال دود کن و بذار دودش بهت بخوره 

بعدم برو‌حموم‌حالت بد نشه 

میگن قوی ترین باطل سحره

منم میخام امتحان کنم

بهش کنارم میگن

خب عزیزم

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
مدفوع سفید رنگ‌ سگ را پیدا کن و هفت روز قبل اذان باشه مثلا تو‌ظهر یا عصر نباشه توی حیاط با ذغال دود ...

چه جالب نشنیده بودم 

حتما این روش هم امتحان میکنم تا هرچی هست باطل شه

شمام طلسم شدین؟🥺

عزیزم بگو

هفت تا برگ کنار رو بین دوتا سنگ پاک میکوبونی توی آبی ک روش هفت تا ناس فلق اخلاص و آیه الکرسی خوندی با وضو بخون می‌ریزی و یه لیوان میخوری ابو بقیشم باهاش حموم میکنی جوری ک به تمام بدنت برخورد داشته باشه و کاملا باهاش غسل کرده باشی 

اگه چیزی هست از بین میره یا بروز میده

چه جالب نشنیده بودم حتما این روش هم امتحان میکنم تا هرچی هست باطل شهشمام طلسم شدین؟🥺

آره منم تازه شنیدم 

خودم حس میکنم یه چیزی هست چون به یه نفرهم شدیدا مشکوکم

و یه نفرم بهم گفته که طلسم دارم و روی آدرس که داد همون طرفم بود 

هفت تا برگ کنار رو بین دوتا سنگ پاک میکوبونی توی آبی ک روش هفت تا ناس فلق اخلاص و آیه الکرسی خوندی ب ...

سه بار بخور تو قمقمه هم باشه 

آیه سوره اعراف ۱۱۷ تا ۱۲۲ سوره یونس ۷۹تا ۸۲ سوره طاها ۶۵ تا ۷۰ کافرون ایناهم حتما بخون