noouri مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1547 عنوان یه یاکریم پیدا کردم تجربه مراقب از کبوتر داری بیا 51 بازدید | 4 پست سلام خانوما من یه ساعت پیش با شوهرم رفتم بیرون رفتیم توی یه پارک نشستیم موقع برگشت روی چمنای پارک یدونه بچه یاکریم پیدا کردم نمیتونستم ولش کنم چون سگ گربه خیلی زیاد بود باد میومد بارونم میباره نم نم چجوری مواظبش باشم بهش غذا بدم هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙 1403/08/11 | 23:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11282 یک جای گرم بزارش.مثاا توی کارتن کفش کنار بخاری بزارش که یخ نکنه.واسش آب بزار و ارزن به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
noouri مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1547 یک جای گرم بزارش.مثاا توی کارتن کفش کنار بخاری بزارش که یخ نکنه.واسش آب بزار و ارزن نمیخوره فقط برنج جویده شده میخوره هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
gfcfgvfy عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 2422 ببین ممکنه خودش نتونه غذا بخوره باید بهش بدی شاید مادرش بهش غذا میداده میتونی غذارو نرم کنی بزاری تو دهنش تا قورت بده آب هم با قاشق بگیری بخوره
noouri مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1547 ببین ممکنه خودش نتونه غذا بخوره باید بهش بدی شاید مادرش بهش غذا میداده میتونی غذارو نرم کنی بزاری ت ... اره ابن کارو کردم خوردم خیلی بی حال بود تو سرما افتاده بود هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙