2777
2789

فرداشب میخواد بیاد ک برگردم سر زندگیم  خونه اماده کرده و مهریه امم تودوتا جک میده اگه بابام بامبول جدید درست نکنه البته 

اومده ب بابام میگه  که من هیجوقت خیانت نکردم .. و اینا تراوش های ذهن مریض خودشه و سوتفاهمات و بدبینیش 

درصورتی ک شوهرم ن تنها هزاران بار خیانت کرد ک ازمجردیش تا الان با یه پیرزن رابطه جنسی داشت و همزمان با دختر اون زنم میخوابید و پیام ها و تصویری و تلفناش گویای حقیقت هست 

شوهرخالم ب شوهرم گفته ک دوتاتون بالغید و راجب این سوتفاهمات حرف بزنید سنگاتونو وا بکنید 

بابام میگه اصلا اسم خیانت و نیار و حساس نشو جون همه ی مردا خیانتکارن و اینچیزارو ول کن  شاید چون خودشم بوده .. 

میخوام به شوهرم پیام بدم و بهش بگم حالا ک التماس و اصرار داره به برگشت و رجوع   بایدددد این کصافتکاریاشو ترک کنه چون دیگه تحمل همچین زندگی ای و ندارم ...  شوهرم خودش اومده جلو ماشین بابام و الان گرفته ک  تروخدا بزار برگرده و سنگ نندازه بچه هام گناه دارن هر شرطی و قبول میکنم و تعهد میدم مهریشو میدم و هرجا خونه بخواد میگیرم ...   

چی بش پیام بدم ؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

دوسش ندارم و واسم مهم نیست این رفتارش و میدونم ذاتش خرابه ولی میخوام حداقل اینقدری بش بفهمون ک حواسش باشه حداقل نفهممم جون روح مریضم و جسم نیمه جونم دیگههههه تحمل نداره 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام نده. همین ک ب بابات اینجوری گفته وقتی اومد دنبالت بگو میخام خصوصی یچیزی بگم

بعدم بگو تعهد میخام و اینا وگرنه نمیام باهات

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
پیام ندهفردا که اومد حضوری، جدی و محکم صحبت کن

بابام نمیزاره من حرف بزنم 

من نظرم اینه که خیلی خوبه که دوست داری بسازی ولی راه زیادی جلوته ناراحت نشی خیلی کثیف بوده با این اوصاف واینکه این ی نوع بیماریه که کسی دلش رابطه با فرد خیلی بزرگترازخودش بخواد من برات دعا میکنم که عاقبت بخیر بشی