2777
2789
عنوان

مادرها شماهارو هم بچه ها وپدرشون هر وعده غذایی کلافه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 51 پست
من یه قانون تو خونه دارم اونم اینه همینه که هست میخوری بخور ، نمی‌خوری نخور همه می‌دونن ناز کنن گشنه ...

مامان منم همینه

البته برای من سخت نیست چون همه چیز میخورم و از غذایی بدم نمیاد مگه اینکه معدم اذیت بشه

🤍.

حالا خوبه تو غذا درست میکنی 

مامان من میگفت شب چی بخوریم ای کاش اصن عروس نشده بودم راحت میبودم😒😑و من خودمم مریض بودم وگرنه ی چیزی درست میکردم 

این شد که ساعت ۹ و نیم شب خامه مربا خوردیم به عنوان شام و چون چرب سنگین بود الان حالم خوب نیست‌ 

اصن عین خیالش نبکد ما شام نداریم میگفت شما بگین من چی درست کنم خب مادرمن با این حال خرابم چی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ذائقه ها متفاوته زیاد ایراد میگیرن.

ولی با جمله ی همینه که هست

نمیخوری دیگه هیچی نداریم 

سرو ته قضیه رو هم میارم😒

اونا هم از ترس شیکم و گشنگی میخورن😂

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

اره عزیزم راضی کردن همه محاله..ولی تو خونه یک‌مدل غذا برای هر وعده میگذارم..خوردن نوش جون

نخوردن تا وعده بعدی گرسنه میمونن..

دیگه به این رویه عادت کردن بخصوص بچه هام😂

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
خداروشکر برو‌کله اش رو ببوس نمیدونی چه نعمت بزرگیه

خیلی ادم مهربونی  شبا املتم باشه میخوره. البته شماهم دوبار سخت بگیری درست میشه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻