2777
2789
عنوان

مادرها شماهارو هم بچه ها وپدرشون هر وعده غذایی کلافه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 51 پست
منم بچه بودم یهو صبح هوس یچیز میکردم بعد که مامانم درست میکرد هوسش میپرید دلم یچیز دیگه میخواست🤣

اخی مامانت چی کشیده من امشب درحد جنون دیونه شدم زده به سرم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواج نکردم ولی یه سوال برام پیش اومد واقعا آقایون سر غذا بهانه میگیرن؟!🤦‍♀️بابام هیچ وقت راجع ...

اره خیلی زیاد بعضی از مردا بسیارررر شکمو هستن و به غذا اهمیت میدن. برادر خودم اینقدددد حساس سر غذا کلی هم غرغر میکنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چه سخت نباید عادت میدادی

شوهرم از اول بدغذا بود برای همین تنوع غذایی خونه ما کمه گاهی خودم هوس یه غذایی کنم که اینا نمیخورم چند مدل درست میکنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

سر جمع ۴ ۵ تا عذا هست که هر دو میخورن.منم فقط همونا رو درست میکنم.حالا شرایطی هم‌پیش بیاد چیزی درست ...

آخه مال من بدیش اینه یه چیزیم که همشون خششون میاد با فاصله کم درست کنمم نق میزنن

نق زدن رو دارن..ولی من بی خیالم😅نهایتا میوه یا نون خالی میخورن و منتظر ‌وعده بعدی میشن.

مال من بلند میشن نیم رو درست میکنن بسکه تخم مرغ خوردن  دیگه نزدیک قدقد کنن والااا

اره خیلی زیاد بعضی از مردا بسیارررر شکمو هستن و به غذا اهمیت میدن. برادر خودم اینقدددد حساس سر غذا ک ...

وایی خاک تو سرم این خیلی بده که! 

البته پدر منم بسیار شکموئه و ماشاالله خوش اشتها ولی هر غذایی باشه میخوره

وایی خاک تو سرم این خیلی بده که! البته پدر منم بسیار شکموئه و ماشاالله خوش اشتها ولی هر غذایی باشه م ...

اره دیگه ما تو فامیل از این مردا داریم. مگر اینکه موقع ازدواج باهاشون اتمام حجت کنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مامان منم همینهالبته برای من سخت نیست چون همه چیز میخورم و از غذایی بدم نمیاد مگه اینکه معدم اذیت بش ...

آفررین دختر خوبی هستی به خدا فکر چی درست کردن هروعده کلی انرژی  از مادرها میگیره

مال من بلند میشن نیم رو درست میکنن بسکه تخم مرغ خوردن دیگه نزدیک قدقد کنن والااا

پس خداروشکر بزرگن از پس کارهاشون برمیان😍

پسر من چهارسالشه نهایتا دستش به سفره برسه نون بخوره🤣

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
من ازدواج نکردم ولی یه سوال برام پیش اومد واقعا آقایون سر غذا بهانه میگیرن؟!🤦‍♀️بابام هیچ وقت راجع ...

وای نه بعضی هارو دیدم خیلی ادایی ان دیروز یکی میگفت شوهرم اگه میفهمه استخون مرغ توی غذا بوده و پخته شده حتی اگه مثلا توی سوپ کاملا جداش کنه میفهمه ایراد میگیره 

یکی دیگه رو شنیده بودم میگفت شوهر غذایی که با زودپز پخته شده باشه رو دوست نداره و متوجه میشه کاملا با زود پز پخته شده نمیخوره😐

وای نه بعضی هارو دیدم خیلی ادایی ان دیروز یکی میگفت شوهرم اگه میفهمه استخون مرغ توی غذا بوده و پخته ...

مال منم با زودپز نق میزنه مگه اینکه خیلی دیر باشه مجبور باشیم