2777
2789
عنوان

مادرها شماهارو هم بچه ها وپدرشون هر وعده غذایی کلافه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 51 پست
اخی مامانت چی کشیده من امشب درحد جنون دیونه شدم زده به سرم دیگه

نه خب من بروی خودم نمیاوردم که هوس چیز دیگه ایی کردم😂بجاش اون غذارو کم میخوردم و با بغض و سر این موضوع همیشه لاغر بودم😂😂😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
وای نه بعضی هارو دیدم خیلی ادایی ان دیروز یکی میگفت شوهرم اگه میفهمه استخون مرغ توی غذا بوده و پخته ...

یاخدا!!! 

بدبخت بابام😁

من اکن موقع که تازه غذا درست میکردم اوایل غذاهام فاجعه میشد من و مامانم و آبجیم لب نمیزدیم بابام بمده خدا میخورد میگفت خوبه که!🤦‍♀️🤣

من اینطوری باشه میترشم نه که آشپزیم بد باشه ها ولی کلا از همچین مردی خوشم نمیاد این اداها چیه!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم با زودپز نق میزنه مگه اینکه خیلی دیر باشه مجبور باشیم

خیلی سخته واقعا منم خیلی به زودپز وابسته نیستم ولی یه وقتایی آدم مجبور میشه 

منم تا موقعی دختر خونه بودم دست به سیاه و سفید نمیزدم یه کوچولو ادا داشتم ولی همینکه خودم مجبور شدم غذا درست کنم ناهار و شام فهمیدم چقد زحمت داره غذا درست کردن و مراحلش🤦‍♀️😆

شوهرم هیچ موقع ایراد نمیگیره . هر چی بزارم جلوش میخوره . دخترم اوایل که خیلی بد غذا بود الان یه خواهر کوچولو داره که بهتر غذا میخوره اینم اداهاشو کم کرده خداروشکر.  خورش بادمجون و ماهی رو نمیخوره. هر ایرد دیگه ای روی بقیه غذاهام بزاره تهدیدش میکنم حالا که اینو خوب نخوردی  فردا ماهی درست میکنم مجبورت میکنم بخوری .   اونم سریع میگه نه نه میخورم ماهی نپز . 

شوهرم هیچ موقع ایراد نمیگیره . هر چی بزارم جلوش میخوره . دخترم اوایل که خیلی بد غذا بود الان یه خواه ...

خب خداروشکر حداقل شوهرت ایراد گیر نیست نمیدونی چه نعمت بزرگیه واقعا به خاطر شکرگزار باش

یاخدا!!! بدبخت بابام😁من اکن موقع که تازه غذا درست میکردم اوایل غذاهام فاجعه میشد من و مامانم و آبجی ...

فقط بابات 😂😂😂منم تازه نامزد کرده بودم خواهرشوهرام میگفتن خدا به دادت برسه داداشم خیلی ایراد میگیره ولی من فهمیدم از چه چیزایی خوشش نمیاد تا حالا یه بارم نشده از غذام بدش بیاد یا که نخوره مادرشوهرم اینا خورشت و آبکی درست میکردن تو بعضی غذاهای سرخ کردنی پیاز گنده خوب سرخ نشده میریختن همسر من دوست نداشت اینجوری غذای جا افتاده خوشش میاد بعضی هام رو این چیزا گیرن بیشتر😁