2777
2789
عنوان

میدونه جنگه یا زندگی😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 114 پست
بشرطی که حرف حساب حالیشون بشه.اینقدر لجبازن مگه قبول میکنن😑😑

درسته ولی شوهر من قشنگ گوش میده و خوب میشه ولی اگ لج کنم میشه قیامت خونمون

گاهی یه زن میتونه مرد باشه!!مادر مهربونم تو هم پدر بودی برام هم مادر .دنیامی💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان اگه شوهرش بره  این خانوم تاااا عمر داره یادش نمیره که شوهرش روز زایمانش پیشش نبوده هر ...

بله اگر واقعا نیتش باشه که بره بهتره نذاره بره اما من میگم هنوز که ما نمیدونستیم میخواد واقعا بره یا نه گارد نگیریم بعدم نمیدونم شما خودت متاهلی یا نه من 4 ساله ازدواج کردم و طبق تجربه میدونم جنگیدن فایده نداره فقط باید منطقی صحبت کرد 

من که همراه ندارم...خواهر و خانواده شوهر ندارم..گفتم اتاق خصوصی بگیرم بلکه شوهرم بالا سرم باشه الان ...

وای اینجوری که بدتره غیر از قضیه ی احساسیش مجبوره کنارت باشه وقتی بیدار شد دلخوریتو بهش بگو حتی اگه نخواست بره بگو اولویت زندگیت من باید باشم

بهترین نوع ممکن خودت باش

بله اگر واقعا نیتش باشه که بره بهتره نذاره بره اما من میگم هنوز که ما نمیدونستیم میخواد واقعا بره یا ...

من نه سال و نیمه عروسی کردم و یه پسر ۸ ساله دارم خودم حقوق خوندم و از وضعیت زنها تو ایران کاملا اگاهم عزیزم

بهترین نوع ممکن خودت باش

من نه سال و نیمه عروسی کردم و یه پسر ۸ ساله دارم خودم حقوق خوندم و از وضعیت زنها تو ایران کاملا اگاه ...

خیلی هم عالی دیگه شما که خودت هم تجربه تاهلت بیشتره هم کارت در این رابطه س پس بهتر از من میدونی جنگیدن راهش نیست

منم باهت شریک میشم😂😂😂تنها نباشی زشت کی بودیم ما؟؟

خخخخخخخ،،،زشت مادرشوهرمون هههههههه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹