2777
2789
عنوان

میدونه جنگه یا زندگی😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 114 پست
خیلی هم عالی دیگه شما که خودت هم تجربه تاهلت بیشتره هم کارت در این رابطه س پس بهتر از من میدونی جنگی ...

نه من نگفتم جنگ گفتم نذار بره از هر طریقی شده  با دلیل و منطق نشد با قهر😑

بهترین نوع ممکن خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میگفتم حاضر نیستم ..میگفت چقدر دل رحمی

حالا الان میگه اشتباه میکردم..خوب چه فایده وقتی اون موقع به من میگفتی بی رحم

بعد جالبه اون دوستش 1000کیلومتر با ما فاصله داره..میگه دخترمو میدم به پسرش

نه من نگفتم جنگ گفتم نذار بره از هر طریقی شده  با دلیل و منطق نشد با قهر😑

منظورم شما نبودی در ادامه موضوع تاپیک گفتم که کلا نباید زندگی رو میدون جنگ کرد و یه عده ای تو نی نی سایت واقعا انگار فقط دنبال جنگن 

من که همراه ندارم...خواهر و خانواده شوهر ندارم..گفتم اتاق خصوصی بگیرم بلکه شوهرم بالا سرم باشه الان ...

چ شوهرخوش خوابی پس کی میره سرکار😁😁😁😁😁

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
🔫🔪 😆😆😆😆 سلاح سرد و گرم برا مواقع ضروری

غودااااااااااااااااا    

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه
به قران بهم میگفت دلت از سنگه تو عقد بهم میگفت بچه اولمونو بدیم به دوستش که بچه دار نمیشه😢😢😢

وای خدا صبرت بده 

چرا اینجوری میکنه😓

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

یه چند نفری هستند به شدت از خانواده همسرشون نفرت دارن بعد تو هر تاپیکی واقعا استارتر رو تحریک می کنند حالا طرف مشکلش کوچیکه 

حساسیت الکیه ولی اون چند نفر خیلی اون موضوع رو بزرگ نشون میدن

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

کسی که واقعا سطحش بالا باشه هیچ وقت به دیگران نمیگه سطح پایین یا از بالا بهشون نگاه کنه این نشون میده خیلی هم فرهنگش پایینه 

کسی با فرهنگ بالا و اون کمالات چه جوری با یه خانواده بی فرهنگ وصلت کرده؟؟؟؟بعد جالبه  فقط همسرش خیلی خوبه 

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

آ خی استارتر چه تاپیک خوبی زدی خیلی وقت بود دلم می خواست همچین تاپیکی ببینم اما جرات اینکه خودمم چنین تاپیکی بزنم نداشتم بس که یه عده همش بی احترامی میکنن

یه موضوع دیگه هم هست اونم اینکه واقعا طلاق گرفتن هنر نیست که به هردلیلی طلاق بگیری یا اونایی که طلاق گرفتن فخر بفروشن که آ ره ما زرنگیم هر کی هم پای زندگیش مونده وتلاش میکنه بدبخته

طلاق برای زمانیه که واقعا راهی نباشه ان شاالله هر کی هم مجبور به طلاق میشه خدا بهش توانایی ساخت یه زندگی پراز آ رامش بده 

ولی هرگز نباید به هر دلیلی دیگرانو تشویق به طلاق کرد همینطور رفتن به کلانتری وپزشکی قانونی