2777
2789
عنوان

میدونه جنگه یا زندگی😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 114 پست
یعنی واقعا میگی بزاریم بره؟؟؟

نه نباید بره ولی زنشه قلقش دستشه بدونه دعوا میتونه یکاری کنه ک شوهرش باکمال میل پیشش بمونه

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
یعنی جدی بگیرم حرفشو؟؟؟کلا تو زندگی هیچ وقت زیاد قضایا رو جدی نمیگیرم بذار بگه..نه پولشو داره نه وق ...

شوخی کردم اولشو عزیزم.

خوب دیگه خوبه ک میشناسیش و میدونی ازین بخارا نداره فقط حرفشو میزنه😆😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا میگن زن فقط لال باشه و بشینه سر خونه زندگیش

اونا خیلی دیگه خودشونو دست کم میگیرن طفلیا. اونجورم اصلا خوب نی

خدایی بعضیام‌خیلی چرت و پرت میگن که طرف نمیزاره زنش بره عروس عموش  یکی گفته بود با ناز و عشوه ...

😂😂😂😂سیاست زنونه و رژ قرمز. رژ خیلی مهمه جاانداختیش😆

حرفت درسته...ولی بنظرمن اونیکم که تاپیک میزنه نباید زیارد تحت تاثیر حرفای کاربرا قرار بگیره و باید ب ...

آره خوب ولی خیلیام هستن ک طفلیا دهن بینن زود جوگیر میشن 😕😕

کلا پارسال هم سر یه همکلاسیش خون به پا کردم..ولی دوباره پیام داده..احوالپرسی کرده

شب ک خابید گوشیش رو بنداز تو پارچ آب بعدم درار بزار سرجاش😝😝😝

به قران بهم میگفت دلت از سنگه تو عقد بهم میگفت بچه اولمونو بدیم به دوستش که بچه دار نمیشه😢😢😢

😨😨😨😨داری شوخی میکنی؟؟

شایدم اون داشته شوخی میکرده😨😨😨

آ خی استارتر چه تاپیک خوبی زدی خیلی وقت بود دلم می خواست همچین تاپیکی ببینم اما جرات اینکه خودمم چنی ...

مرسی عزیزم.

منم با ترس و لرز نوشتم😅

آره واقعا کاش یکمی همدیگه رو خاهرانه تر راهنمایی میکردیم.

گاهی وقتا اینا ک خیلی نظراتشون تنده رو فکر میکنم واقعا با نیت بدی دارن نظرمیدن. میخان خانواده هارو ازهم بپاشونن😕😕