2777
2789
عنوان

میدونه جنگه یا زندگی😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 114 پست
ازین واضح تر زن پا به ماهش رو میخواد بزاره بره از احوال کرمانشاه ی سر بزنه😐

چراغی که به خانه رواست به مسجدحرااااااام است

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینکه یکیشون فوت شده داره گریه میکنه من باهاش قهرم امروز چون تا 1خواب بوده.کلی کار داشتم

احساساتی شده بعد تا ۱ هم خوابیده؟؟؟😁

بی خیال اوقات خودتو تلخ نکن

واقعا جدی نگیر

همه ی مردا یه جا باید برن رو اعصاب آدم وگرنه نمیشه

کسی برای همچین مسائل مهمی نباید بیاد تاپیک بزنه. باید یا بره مشاور یا از فردی داخل خانواده کمک بگیره. چون اینجا دیدگاه ها، سطح فرهنگی، شرایط خانوادگی و سطح تحمل ها فرق میکنه باهم. مسلما راهکاری ک من با شرایط خودم بدم ب درد کسی نمیخوره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
احساساتی شده بعد تا ۱ هم خوابیده؟؟؟😁 بی خیال اوقات خودتو تلخ نکن واقعا جدی نگیر همه ی مردا یه جا ...

عاشق احساسات مردا ام خخخخخخخخخ

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
بقول بعضیا فقط طلاق. قهر کن برو خونه بابات😆😆😆😆 ن عزیزم خودت با سیاست یجوری نگهش دار. مثلا بگ ...

یعنی جدی بگیرم حرفشو؟؟؟کلا تو زندگی هیچ وقت زیاد قضایا رو جدی نمیگیرم

بذار بگه..نه پولشو داره نه وقتشو

این موضوع من رو خیلی اذیت میکنه متاسفانه بعضی راهنماییها واقعا مخربه وبدون در نظر گرفتن شرایط زندگی ...

اصلا حرف مادر و خاهرشو نزن که الان بمبارون میشی 😂😂😂😂

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

خدایی بعضیام‌خیلی چرت و پرت میگن که طرف نمیزاره زنش بره عروس عموش 

یکی گفته بود با ناز و عشوه و یه شب خوب براش بساز 

حال آدمو بهم‌میزنین خدایی...

هرجام‌میگید سیاست زنونه😐😐😐😐

خوبه این کلمه ارو اختراع کردن واگرنه میخاسین چیکار کنید

یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتم،بیار پسم بده ریدی تو سرنوشتم😁😁😁(باریتم بخونید)
بخدا از صبح چندتا تاپیک دیدم بیچاره ها دردودل میکردن ی عده اومدن همچین تحریک میکردن طرفو گفتم الانه ...

حرفت درسته...ولی بنظرمن اونیکم که تاپیک میزنه نباید زیارد تحت تاثیر حرفای کاربرا قرار بگیره و باید با توجه به موقعیت خودش عکس العمل مناسبی نسبت به مشکلش نشون بده

منظورم اینه که میخواد روز زایمان  زنش بره کرمانشاه زنش واجبتر نیست الان😑

قربونت برم من این خانم الان از دست شوهرش ناراحته حرصش گرفته از جمله اون این خانمم فقط همین ناراحتیشو گفت اینجا حالا اون بنده خدا همینطوری گفته یا واقعا نیتشه که بره ما که نمیدونیم میگم شاید با یه جمله ما که از رو ناآگاهیه یهو این خانم بره مثلا با طرف دعوا کنه اونم اصلا نیت نداشته بره ها لج کنه بره بعد این مساله تا مدتها شاید تا اخر عمر باعث ناراحتی اینا بشه