2777
2789
عنوان

میدونه جنگه یا زندگی😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 114 پست
تا گذشت از چی باشه؟؟ دیدم طرف شوهرش کتکش میزنه یا خیانت کرده بعضیا میان میگن آخییییی عیب نداره صبور ...

دقیقا اینا موردای خاص هستن

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع من رو خیلی اذیت میکنه متاسفانه بعضی راهنماییها واقعا مخربه وبدون در نظر گرفتن شرایط زندگی طرف ،نسخه می پیچن اصلا صبوری ادب گذشت احترام تعقل انگار هیچ جایگاهی نداره

دقیقا میدون جنگ 

اگه زد تو بکشش 

اگه داد زد تو تیکه تیکه ش کن 

اگر ......

مادر وخواهر همسر هم دشمن  قطعی هستند و...

من فقط میدونم اکثرا از همه نظر از خانواده  شوهرشون سر هستن. بالاترن. نمیدونم چرا؟!

اره این همه عروس زشت و سطح پایین میبینید همشون منم همش من واااای چقد من!!!

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
دانشگاه عقد قلی میرزا بوده..سال80 الان4سالشونه همه..این ول کن نیست

کار بده دستش بگو برو فلان کارو بکن   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
آی گفتی منم الان تو یه تاپیک دقیقا همینو گفتم که مگه میدونه جنگه 

بخدا از صبح چندتا تاپیک دیدم بیچاره ها دردودل میکردن ی عده اومدن همچین تحریک میکردن طرفو گفتم الانه ک بیچاره افسرده شه بره طلاق بگیره.

جالبیشم اینه که فقط ی عده خاص هستن ک اینجوری راهنمایی میکنن کلا.انگار هدفشون بهم زدن زندگی مردمه😕😕😕

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

آره زد تو برو بیوفت به دست و پاش بوسش کن مبادا به ابروهای پادشاه اخم بیاد

بعضیاتون زن و خیلی تو سری خور میکنید

یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتم،بیار پسم بده ریدی تو سرنوشتم😁😁😁(باریتم بخونید)