2777
2789

من برای تنبلی تخمدان سه ماه داروی پروژسترون خوردم.. بعدش سینه درد گرفتم.. سونو برام نوشتن گفتن فیبرو آدنوم داری چند میلی متریه ۵ تاس.. بیرادز ۳ تو هر دو سینم.. درد دارم زیر بغل و سینم.. خیلی میترسم خانما.. خطرناکه؟؟! دارم دیونه میشم😔 تروخدا راهنماییم کنید

نه فیبروآدنوم خوش خیمه خطری نداره فقط اگه بیشتر از ۲ سانت اینا باشه اگه نیاز باشه جراحی میکنن درش میارن من انجام دادم چیزی نیس نترس

اون کوچیکا ام با دارو حل میشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

از همون دکترت میپرسیدی خطرناکه یا نه؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فیبروآدنوم خوش خیمه خطری نداره فقط اگه بیشتر از ۲ سانت اینا باشه اگه نیاز باشه جراحی میکنن درش می ...

مرسی عشقم دورت بگردم از امیدواریت برا من همش کوچیکه.. با وه دارویی از بین میرن؟! 

مرسی عشقم دورت بگردم از امیدواریت برا من همش کوچیکه.. با وه دارویی از بین میرن؟!

قربوونت واسه من با دارو حل نمیشد دقیق نمیدونم از دکتر بپرسی کامل بهت میگه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

عزیزم من مامامنگران نباش قشنگم خوش خیمه و درحد چند میلی منر هم با دارو رفع میشه

خانوم گلم میشه تروخدا ارومم کنی دارم دق می کنم😭

برا من زده بایرادز سه.. ممکنه تو اینده خطرناک بشه؟؟

بعد از خوردن دوفامد اینجوری شدم.. واقعا مگه توده از بین میره؟؟ برا من میلی متریه.. تروخدا راهنماییم کنید امتحان دارم از استرس این لای کتابم باز نکردم😔

خانوم گلم میشه تروخدا ارومم کنی دارم دق می کنم😭برا من زده بایرادز سه.. ممکنه تو اینده خطرناک بشه؟؟ب ...

اره جونم خیلی خوش خیمه و‌خطری نیست نگران نباش بادارو اوکی میشه ب امیدخدا

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻