2777
2789
عنوان

چقدر با باباهاتون راحتید

3372 بازدید | 147 پست

امروز یه خانومی رو دیدم میگفت وقتی پریود شده اصلا نزاشته باباش بفهمه هنو بعد چند سال پیش باباش  بحثی نشده 

حقیقتا من خودم با بابام خیلی راحتم اولین روزی ک پریود شدم ب بابام گفتم 

خیلی چیزای دیگه ام باهاش درمیون گذاشتم ک اینجا نمیشه گفت 

اون خانوم همچین حرفی زد برام سوال شد وقتی توی دوران پریودی حالش بد بود یا به پد نیاز داشته چیکار میکرده؟

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

من اولین بار بابام رف برام پد خرید جلوش تاپ شلوارک تیشرت اینام میپوشیدم وقتی مجرد بودم الان چون داداش مجرد دارم خجالت میکشم شوهرمم دعوا میکنه😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین بار بابام رف برام پد خرید جلوش تاپ شلوارک تیشرت اینام میپوشیدم وقتی مجرد بودم الان چون دادا ...

وا چرا مگه داداشت نیستن محرمه

منم با بابام خدابیامرز خیلی راحت بودم  یادش بخیر  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شما دیگه خیلی راحتی،ولی بنظرم راحت بودن خیلی بهتره تا اینکه عین یه کاربر که اینجا میگفت جلو باباش چارقد سر میکنه و عین یه نامحرم برخورد دارن باهم، تصورش هم ترسناکه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

حالا من بابام از رنگو روم میفهمه میگه بابا پاشو بپوش بریم جیگرکی😐💔

منم دقیقا همینجوریه 

تازه تو کل خاندانمونم واسه این که عمو هام عمه هام اذیتم نکن باهام شوخی نکن میگه پریوده سر ب سرش نزارید اعصاب نداره

من با بابام راحتم ولی اینکه بخوام زمان پریودیمو اعلام کنم رو یه چیز شخصی میدونم (نظر منه) ولی اگه حالم بد باشه یا ب چیزی نیاز داشته باشم ک مجبور باشم بگم، میگم و مشکلی ندارم

دیگ پد خریدن یه کار شخصی و روتینه ک هرکسی میتونه انجام بده

ب نظرم نیاز نیس ک از بقیه درخواست پد کنیم مگر مواقع ضروری