2777
2789
عنوان

پســــــــرم اومد 😍😍😍😍😍😍

1410 بازدید | 55 پست

شوهرم داده ب شوهرخالم ک بیاره 😍

داره میاد اما شرط گذاشته ک  تمام تلاششو بکنه ک برگردم و تو دوتا چک مهریمو بده پدرشوهرم ک من ازگفتنشم عذاب وجدان دارم  (حس بدیه )  حالا بابام مجدد شروع کرده ب نه گفتن ک اینا بی احترامی کردن دیروز بم و باید پدرشونو دربیارم 

خیلی خوشحالم   فک میکنم از دعای ام البنین بود عوض شدن شوهرم دورکعت نماز و یاسین خوندم هدیه ب ام البنین و قسمش دادم ک خودش مادره و واسم دعاکنه  تحمل دوری ازبچم و بیشتر ازاین ندارم ❤ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بسلامتییییمتوجه نشدم مهریه تونو بده ب پدر شوهر؟

نه پدرشوهرم تو دوتا چک بده بمن تا بابام کوتاه بیاد ازشرطش

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمتو و عنوان تاپیکتو دیدم اشک تو چشمم جمع شد عزیزم

گفتم یاسین معجزه میکنه🥹

خداروشکر عزیزم 

الهی همیشه دلت شادو لبت خندون باشه❤️

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
یعنی چی پدرشوهرت چک بده به بابات برای مهریه؟شما قهر کردی اومدی خونه بابات بعد این مهریه چی میگه این ...

انقد طولانی و مفصله باید تاپیکام و بخونی قشنگم

اسمتو و عنوان تاپیکتو دیدم اشک تو چشمم جمع شد عزیزمگفتم یاسین معجزه میکنه🥹خداروشکر عزیزم الهی همیشه ...

عزیزدلممم قربونت برم ممنون بابت این انرژی خوبت و لطفت بهم 

از ته دل آرزو دارم زندگیت درست بشه🫂توهم فکراتو بکن.... گسرت هم تورو میخواد هم باباشو

حتما حتما حتما 

عزیزدلممم قربونت برم ممنون بابت این انرژی خوبت و لطفت بهم

فداتشم عزیزم 

از خدا برات بهترینهارو میخوام بخدا از شبی که پسرت رو بردا تاپیکات رو دائم دنبال میکنما برات دعا میکنم .الهی که تاپیک ارامش و خوشحالیت و درست شدن همسرت رو ببینم گلم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
فداتشم عزیزم از خدا برات بهترینهارو میخوام بخدا از شبی که پسرت رو بردا تاپیکات رو دائم دنبال میکنما ...

عزیزممممم امیدوارم خدا ب دل پاکت نگاه کنه و دعات درحق من روسیاه مستجاب شه 😔💚