2777
2789
عنوان

پســــــــرم اومد 😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 55 پست
بهرحال این شوهر اذیتت میکنه این چک رو بالاخره ازت میگیره نگو بهش کاری ندارم کسی که کارش به دادگاه کش ...

چک پیش پدرمه ها 

ولی قبول دارم ک زندگی پرازکینه و عقده ای درانتظارمه ولی باورکن تنها راه چاره همینه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خیلی خوشحال شدم خدا را شکر پسرت اومد پیشت

به حرف پدرت کار نداشته باش برو سر خونه و زندگیت و به خاطر بچه هات کوتاه بیا یه کم

اگه شوهرت خواسته هات رو عملی کرد تو هم یه کم شل بگیر به خاطر بچه

اسی خیلی خوشحال شدم خدا را شکر پسرت اومد پیشتبه حرف پدرت کار نداشته باش برو سر خونه و زندگیت و به خا ...

زیادم نمیشه رو شعارای شوهرم حساب کردا  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اسی خیلی خوشحال شدم خدا را شکر پسرت اومد پیشتبه حرف پدرت کار نداشته باش برو سر خونه و زندگیت و به خا ...

عزیزمی

آدم به خاطر بچه مجبوره همه چیو تحمل کنه

اره هووووف چقدم ک این اجبار سختههههههه

چک پیش پدرمه ها ولی قبول دارم ک زندگی پرازکینه و عقده ای درانتظارمه ولی باورکن تنها راه چاره همینه

یعنی چی؟با پدرت اونوقت گلاویز میشه...نکن این کارو نکن...چاره چیه دختر تنها چارت اینه طلاق بگیری اگر باباتم موافقه طلاق بگیر چک مهریه رو نقد کن نمیخوای با بابات زندگی کنی یه خونه بخر بقیه پس انداز برای بچه هات نفقشونم بگیر...

دوست عزیز خیلی براتون خوشحال شدم ان شاالله که خداوند درهای شادی وخوشبختی وآرامش رو به روی خودت وپسرا ...

عزیزمی  😘😘😘

کل مهریه ات چقدر هست  ؟ یک چک که داده بود دادگاه درسته؟ مابقی رو هم گفته تو دو تا چک میده؟ دمش گرم بازم حس میکنم پدرشوهرت آدم خوبیه میخواد زندگیتون درست بشه. .اونی که باید باهاش قطع رابطه کنی برادرشوهرته فقط ک بی احترامی کرد‌ 

دعا میکنم هرچه زودتر زندگیت رو به راه بشه 

چی بگم دیگه والا