2777
2789
عنوان

پســــــــرم اومد 😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غزل جان چقدر برات خوشحال شدم پسرت اومد عکس العملش خوب بود؟

هنوز خون  گریه میکنه ک ولم کن من بابامو میخوام  نمیخوام بمونم اینجا   ای بشکنه دستی ک نمک نداره 😁

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

آخی بمیرم طفلکی دلش واسه باباش تنگ شده😢بچه به هردوی شما نیاز داره

خدانکنه زنده باشی عزیزدلم 

نه این از ابتدای خلقتش 😂 بابایی بود  باباشم واسش میمره هااااا واقعااااا همو میخوان   منم ک مسئول زاد و ولد  و جور کشیدن😁

دومی مامانی تره  مثل چسب همش چسبیده ب پام   

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

خدانکنه زنده باشی عزیزدلم نه این از ابتدای خلقتش 😂 بابایی بود باباشم واسش میمره هااااا واقعااااا ه ...

چون اون کوچیکه رو زیاد ندیده وگرنه پدر هردوشونو دوست داره  حتی ترو بیشتر از بچه ها 😉

چون اون کوچیکه رو زیاد ندیده وگرنه پدر هردوشونو دوست داره حتی ترو بیشتر از بچه ها 😉

بلاهایی ک سرمن اورد اونم وقتی باردار بودم و سگ سر جفتش نمیاره چه برسه ادمیزاد تتها جیزی ک هرگز دوباره ب زندگی ما برنمیگرده دوست داشتنه 

خدا رو هزااااار مرتبه شکر عزیزدلم بخدا روزی سه چار بار میومدم تاپیک هات رو میخوندم خیییییلی خوشحالم که زندگیت رو به راه میشه 

برگشتی اونقدددد به همسرت محبت کن که فقط پیش تو حس ارامش داشته باشه از همه لحاظ 

‌لا حول و لا قوه الا بالله و هو العلی و العظیم
شوهرم خیانت کرد و ولمون کرد من دوتا بچه دارم و بی پول و بی خونه اینو زنی ک توشرایط نبوده درک نمیکنه ...

آدمای اینجا نمیتونن راه حل بهتر بدن،هرکس با توجه به توان و تحمل خودش نظر میده، ببین خودت چجوری میتونی راحت باشی و ادامه بدی،،، راه حل شدنی رو خودت بهتر بلدی و میدونی، هر جا هستی مادر شاد باش برای بچه هات، افسردگیت رو نشون بچه ها نده،

اره هووووف چقدم ک این اجبار سختههههههه

ولی این اجبار قشنگه،، بچه ها عشق واقعی هستن،، خیلی خوبه که اینقدر قوی هستی،، بیرون از اون خونه زندگی گل و بلبل نیست که بزاری بری،،، سعی کن کینه رو کنار بزاری و بی تفاوت باشی، با کینه خودت چروک میشی،،هر زندگی ای یه ناراحتی های داره ما باید با شرایط کنار بیایم،