2777
2789
عنوان

موفقیت بدون مشاور کنکور

1291 بازدید | 26 پست

به نظرتون خودم برنامه ریزی کنم موفق میشم؟ با چندتا مشاور حرف زدم اصلا نتونستم باهاشون کنار بیام. استرس دارم خودم برنامه ریزی کنم موفق نشم . دوازدهم تجربی هستم رشته تاپ هم میخوام

از کِی شروع کردی به خوندن؟ چند ساعت میخونی؟ 

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاور میگیری مشاور خوب بگیر که پول میخواد در غیر این صورت مشاور به نظر خودم لازم نیست.

و اگه میخوای از تجربه های خودم برا برنامه ریزی بگم؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
من سالی که مشاور نداشتم بهتر عمل کردم

چه رشته ای قبول شدین؟

از کِی شروع کردی به خوندن؟ چند ساعت میخونی؟

جدی میخوام از فردا بخونم. قرار بود مشاور از فردا برام بریزه ولی کنسل کردم. روزای مدرسه تا چهار ساعت میتونم تعطیلی تا هفت ساعت

جدی میخوام از فردا بخونم. قرار بود مشاور از فردا برام بریزه ولی کنسل کردم. روزای مدرسه تا چهار ساعت ...

چه تفاهمی منم سرسری میخوندم یا خیلی کم از فردا جدی شروع میکنم ۵ ۶ ساعت بخونم

میتونی بدون مشاور موفق شی

من مشاور نداشتم و خیلی امکانات رو هم نداشتم پشت کنکوری بودم از صفر شروع کردم و الان فیزیو بهشتی میخونم البته پردیسش رو

اگر امسال مدام مهمونی نمیرفتم و درحال دوخت لباس نبودم رتبم بهتر میشد رشته بهتری رو هم قبول میشدم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

جدی میخوام از فردا بخونم. قرار بود مشاور از فردا برام بریزه ولی کنسل کردم. روزای مدرسه تا چهار ساعت ...

اگه پیویته مبخونی و خسته نمیشی فقط چند ماه اخر برای جمع بندی بگیر خ به

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری