2777
2789
عنوان

کنکوری ها در چه وضعیتی هستید

449 بازدید | 32 پست

از پیشرفت خودتون راضی هستید‍؟❄️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ارشدم قبوله؟

۴تا درسم‌تموم شده

یدونه ۲۰ ص موند

یکی با فیلم کلاسام جلو میرم+۲تا منبع

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یه هفته ست درگیر کار اداری تو یه شهر دیگه م همش تو جاده م حیرون شدم 😭یکشنبه خدا بخواد درست میشه ...

انشالله عزیزم ❤️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ارشدم قبوله؟۴تا درسم‌تموم شدهیدونه ۲۰ ص موندیکی با فیلم کلاسام جلو میرم+۲تا منبع

بله قبوله😁 عزیزم راسته هرکسی معدلش دانشگاه بالا باشه بدون کنکور می‌تونه ارشد شرکت کند؟🥹

اره خداروشکر با این متاهلم ولی خب خوب پیش رفتم تا الان

خب خدارو شکر😍

من تجربیم خیلی سخته ولی تا جایی که توان داشته باشم میخونم و جا نمی زنم

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

بله قبوله😁 عزیزم راسته هرکسی معدلش دانشگاه بالا باشه بدون کنکور می‌تونه ارشد شرکت کند؟🥹

بله بهش میگن طرح استعداد درخشان

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بله بهش میگن طرح استعداد درخشان

ممنونم عزیزم😍❤️ معدل چند باشه قبول می کنند بدون کنکور ارشد بخوانم؟

سلام میتونم چند تا سئوال ازتون بپرسم؟

سلام بله بفرمایید

ممنونمببخشید چجوری بخونم که ترازم روی هفت هزار قلمچی بشه؟ 🥲🥲

خواهش می کنم انسانی هستی؟اگر یه برنامه ی جامع و عالی داشته باشی و متابعت هم درست انتخاب کرده باشی به راحتی🍃

خواهش می کنم انسانی هستی؟اگر یه برنامه ی جامع و عالی داشته باشی و متابعت هم درست انتخاب کرده باشی به ...

منابعت