2777
2789
عنوان

کنکوری ها در چه وضعیتی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 32 پست
خواهش می کنم انسانی هستی؟اگر یه برنامه ی جامع و عالی داشته باشی و متابعت هم درست انتخاب کرده باشی به ...

بله انسانی ام

برنامه ام دارم فقط نمیدونم چجوری درسامو بخونم🥲🤦🏻‍♀️

منابع مهر و ماه خوبه برای همه ی درسا؟ 

🍓

بله انسانی امبرنامه ام دارم فقط نمیدونم چجوری درسامو بخونم🥲🤦🏻‍♀️منابع مهر و ماه خوبه برای همه ی د ...

هر درسی روش خواندن خودش را داره روش خوانده فنون با تاریخ و حتی فلسفه متفاوته اگر مشاور داری ازش بخواه روش خواندن هر درس را کامل برات بگه بستگی دارد عزیزم به سطحت

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر درسی روش خواندن خودش را داره روش خوانده فنون با تاریخ و حتی فلسفه متفاوته اگر مشاور داری ازش بخوا ...

ممنونم

شما روزی چند ساعت درس میخوندید؟ 

خسته میشدید چیکار میکردید؟ 

🍓

ممنونمشما روزی چند ساعت درس میخوندید؟ خسته میشدید چیکار میکردید؟

خواهش می کنم عزیزم ساعت مطالعه هم بستگی دارد هدف بگذارید برای خودتان و جایزه بگذار برای خودت

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام وقتت بخیر ی سوال داشتم از خدمتتون برای انسانیا یازدهم چه کتاب هایی برای امتحان نهایی خوبه ؟

سلام وقت شما هم بخیر همه کتاب ها خوبن من خودم فرمول بیست استفاده کردم🌷

سلام عصرتون بخیر یه سوال دارم ازتون

من امسال پشت کنکوری انسانی ام از اول ابان شروع کردم به خوندن ولی فلسفه منطقم خیلی داغونه پیشنهادی ندارین!؟ چجوری بخونم چه کتابی بگیرم براش

بنظرت من میتونم با اینکه از ابان شروع کردم رتبه زیر هزار بیارم؟!

خدا همیشه هست♥️

سلام عصرتون بخیر یه سوال دارم ازتونمن امسال پشت کنکوری انسانی ام از اول ابان شروع کردم به خوندن ولی ...

با توجه به سطحتون منبع مناسب انتخاب کنید و بله عزیزم میتونی و زمان هم داری چون مدرسه که نمیرید خیلی خوبه ادامه بده☘️

سلام عصرتون بخیر یه سوال دارم ازتونمن امسال پشت کنکوری انسانی ام از اول ابان شروع کردم به خوندن ولی ...

سلام وقت شما هم بخیر❄️

با توجه به سطحتون منبع مناسب انتخاب کنید و بله عزیزم میتونی و زمان هم داری چون مدرسه که نمیرید خیلی ...

امسال رتبه ام ۳ هزار شده بود ولی فرهنگیان نیاوردم دوباره پشت موندم به خاطر همون استرس ته وجودمه

خدا همیشه هست♥️

امسال رتبه ام ۳ هزار شده بود ولی فرهنگیان نیاوردم دوباره پشت موندم به خاطر همون استرس ته وجودمه

نه استرس نداشته باش درست با یه برنامه ی منظم و منابع مناسب شروع کنید موفق میشی انشالله 💪🏻🤍

سلام میشه از الان شروع کرد؟

سلام چه رشته ای هستید؟وضعیت درسی تون چجوری هست؟