2777
2789

جدی چطور؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر فیلم‌هایی که تبلیغ میکنن واسشون،بعد که دیگه آنلاین به نمایش در میاد واقعا مسخره ان

فعلا این انلاینش نیومده ک تازه اکران شده فقط خاستم بدونید چول تبلغیشو نخورید نوشته پرستاره ترین فیلم 

ینی بخدا هیچی نداشت نه موضوع نه جذابیت نه یه نکته خاص هیجی

خیلیییی قشنگ بود که😐😐

کجاش قشنگ بود!

دوتا تیکه خنده دار داشت اینو مدنظر قرار میدید؟

یا اینکه تبلیع مواد میکنن عادی سازی میکنن

تازشم چی بود بجز جهار تا مرد که همش دنبال گردش بودن فیلمه چه نکته ی خاصی داشت خدایی

فعلا این انلاینش نیومده ک تازه اکران شده فقط خاستم بدونید چول تبلغیشو نخورید نوشته پرستاره ترین فیلم ...

می‌دونم عزیزم الان داره اکران میشه.منظورم فیلمای قبلی بود.مثل هتل.ویلای ساحلی.فسیل و....

کاربری سال ۹۶ هستم.
کجاش قشنگ بود!دوتا تیکه خنده دار داشت اینو مدنظر قرار میدید؟یا اینکه تبلیع مواد میکنن عادی سازی میکن ...

عزیزم داشت ضرر مواد مخدر میگف 🫥

بعد کلیییییییییی نکته داشت 

شاید موقعیت طنز شدید ک روده بر بشی از خند رو نداشت ولی خیلی مفهومی قشنگ بود