2777
2789
عنوان

دخترم پیرم کرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 47 پست
گفتاردرمانی و روانپزشک حتماا ببر و پشت گوش ننداز عادی نیست بچه سه ساله صحبت نکنه

بردمش دکتر گفت مشکلی نداره چون پیشرفت داره تو حرف زدن 

من خودمم ۴ سالگی حرف زدم 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
بخاطر این لجبازی و گریه های مداومش و کلرهایی که باعث میشه اعصابت خرد بشه حتما برو مشاور کودکان

شاید بچه نمیتونه حرف بزنه و نو منظورشو نمیفهمی چی میگه با گریه و داد نشون میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یه بچه رو داری ،زیاد محدودش نمی کنی بگی اینکارو بکن اینکارو نکن... اگه نزدیک شیرازی ببر دکتر فر ...

اره همین یه دونه برا هفت پشتم بسه 

از شیراز خیلی دورم 

بخدا از مهر و محبت و توجه هیچی کم نزاشتم همه میگن لوسش کردی 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
بخدا اینهمه بچه اطرافم هست این مدلیشو ندیده بودم حتی تو بازار به اون شلوغی بچه های کوچیکتر یا بزرگتر ...

بچت باهوشه و همه مثل هم نیست اما برای حرف زدنش نیازه باهاش زیاد حرف بزنی

بعضی بچه ها مثل مال شما اراده قوی دارن اگه نشکنیم در اینده خیلی موفق میشه 

اما لج کردن برای خرید باید از هر سه چیز دو چیزو بگی نه اونم با فاطعیت و مهربونی منم بچم مثل شماست تاحالا خیلی صبوری کردم روز به روز پیشرفت میبینم شاید در مقابل صبوریم کم باشه اما جوابه

اینجور بچه ها احساسات شدیدی دارن و طبیعیه بلد نیستن ابراز کنن عصبی میشن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
یعنی هیچی نمیگه دختر یا جمله بندی کامل نمیگه یا جمله رو نمی تونه بیان کنه

حرف میزنه تیکه تیکه جمله کوتاه میگه 

هر روز پیشرفت میکنه 

مشکلم با شلوغ کاری بیش از اندازشه 

اصلا نشده کنار دخترم بحث کنیم اصلاااانمیدونم چرا انقدر جیغ و داد میکنه

شاید بهش توجه زیادی دارید مثلا وقتی جیغ میزنه سما خواستشو اجرا میکنید وناخودآگاه فهمیده خودشو به درودیوار بکوبه نتیجش اینه شما بهش توجه میکنید پس یه مدت حتی اگه خودشو کشت نگاشم نکنید بی محل رفتار کنید تا بفهمه که با جیغدو داداونو از خواستش محروم میکنید 

اگه از بابت خدایی نکرده اوتیسم و... مشکل نداره

با جیغ به منافعش رسیده ابزار خوبی شده برای رسیدن به مقاصدش

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
گوشی زیاد دستش دادی؟ خودت بازی میکنی باهاش؟دوران بارداریت آرامش داشتی؟

گوشی اصلا ولی تلوزیون کارتون نگاه میکنه 

هر روز یکی دو ساعت باهاش بازی میکنم 

بارداریم کلا میخوابیدم صبح تا شب 😂🥲

دعوا دارین تو خونه

فیلم ترسناک میبینین

چجوری باهاش بر خورد میکنی

ببرش روانشناس کودو

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بخاطر این لجبازی و گریه های مداومش و کلرهایی که باعث میشه اعصابت خرد بشه حتما برو مشاور کودکان

باشه 

حتما میبرمش 

باید راه یادگیری توی بچتو پیدا کنی مثلا توی خاله بازی باهاش اموزش بده یا کتاب خوندن بچه من با داستان خیلی رفتارش رو یاد گرفته کتاب هایی در نورد احساسات براش بخر یا از خودت داستان بساز که وقتی بچه بودی دلت میخواست فلان چیزو داشته باشی اما مامانت میکفت نه تو ناراحت میشذی و گریه میکردی کاملا طبیعیه اگه ناراحت شیم و گریه کنیم اون زمان یاد گرفتی کم کم چطور اروم شی مثلا تا ده میشماردی یا با پاهات رو زمین میکوبیدی یا بلند نفس میکشیدی تا اروم شی 

اینطوری یادش بده احساساتش مهمن و راهکار بده تا احساسش رو نشون بده 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
شاید بچه نمیتونه حرف بزنه و نو منظورشو نمیفهمی چی میگه با گریه و داد نشون میده

میفهمم چی میگه ولی خیلی رفتارش عجیبه 

مثلا مجبور بشم ببرمش بازار هر مغازه باید یه چیز براش بخرم وگرنه زندگیو برام جهنم میکنه 

انقدر جیغ میکشه همه نگامون میکنن 

سری آخر دیگه تو دستم جا نبود وسایلاشو نگه دارم خودشم وسط بازار خوابیده بود از گریه غش میکرد 

کتاب احساسات رو رنگ هارو براش بخر

کارتون هایی که میبینه رو ببین و خیلی مهمه چیز بد نبینه کارتون هایی ایزانی اکثرا بدآموزی دارن

چند کلمه حرف میزنه؟

خب دخترت جیغ جیغوئه کاریش نمیشه کرد.کم کم خوب میشه

پسر منم میریم بیرون بابد ب چی وایس بگیریم وگرنه ی غربتی بازی درمیاره آبرو واسمون نمیزاره

تو خونه خرابکاری میکنه دعواش کن اشکال نداره یا بگو این کارو کنی تیوی تعطیل میشه. بهش مسئولیت بده مثلا اسباب‌ بازیاتو جمع کن خوراکی مورد علاقتو بیارم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙