2777
2789
عنوان

چرا طلاق زیاد شده چرا مردم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق زحمت برا بچه ها حق کلفتی بدون دستمزد حق حاملگی و زایمان نکنه زن ها باید دست خالی برن از زندگی؟برن ...

بابا ولش کن همینا هستن که پسراشونم مثل خودشون میشن بعد میرن دختر مردم رو بدبخت میکنن 

بابا ولش کن همینا هستن که پسراشونم مثل خودشون میشن بعد میرن دختر مردم رو بدبخت میکنن

داره با من بحث بیخود میکنه

میگه مهریه نگیرن زن ها موقع طلاقم دهنشون رو ببندن

کلا زن ها برن بمیرن اینا راحت میشن یا مرد ان یا پیک می

تو شرایط خیانت آره حق داره

هیچکی برا طلاق ازدواج نمیکنه

مهریه تنها چیزی هست که شاید مرد به خاطر اون وفادار بمونه و به زندگیش برسه

مثال میزنم کل فامیل های ما حتی یک زن هم تا حالا مهریه نگرفته 

حتی اونایی که طلاق گرفتن مقابل حق حضانت فرزند مهریه رو بخشیدن 

اگه شرایط و قانون برابر بود من هم با مهریه مخالف بودم

حق زحمت برا بچه ها حق کلفتی بدون دستمزد حق حاملگی و زایمان نکنه زن ها باید دست خالی برن از زندگی؟برن ...

خیلی طرز فکرت در مورد ازدواج سمی هست 

کلفتی ؟

پس اون مردی که تو سرما و گرما کار می‌کنه برای خرج ناخن خانم برای رنگ مو و محصولات مراقبت پوستی 

بشه نوکر ؟ 

نه عزیز من اسمش زندگی مشترک هست و هر کسی هم مسئولیت خودش رو داره 

نه خانه داری کلفتی هست 

نه کار کردن مرد. نوکری 

خیلی طرز فکرت در مورد ازدواج سمی هست کلفتی ؟پس اون مردی که تو سرما و گرما کار می‌کنه برای خرج ناخن خ ...

وقتی میشه کلفتی که بهش خیانت بشه قدرش رو ندونن مجبور بشه جدا بشه بالاخره باید یه پشتوانه داشته باشه

شما هم بخون کامل کامنت هام رو 

داریم راجع به طلاق و خیانت و مهریه حرف میزنیم

نه راجع به یه زندگی عادی