2777
2789
عنوان

چرا طلاق زیاد شده چرا مردم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 55 پست
داره با من بحث بیخود میکنهمیگه مهریه نگیرن زن ها موقع طلاقم دهنشون رو ببندنکلا زن ها برن بمیرن اینا ...

همینا باعث شدن زنا خفت رو تحمل کنن و تو یه محیط گندیده بچه هاشونو بزرگ کنن و همین بچه ها همین رفتارو با خانواده خودشون تکرار کنن 

ولی عقیده دارن زن باید تا اخر عمرش بسوزه و بسازه حتی اگه بدترین زندگیرو داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینا باعث شدن زنا خفت رو تحمل کنن و تو یه محیط گندیده بچه هاشونو بزرگ کنن و همین بچه ها همین رفتارو ...

هر اتفاقی میفته یقه زن هارو میگیرن

طرف صد تا بلا میاره سر زنش بعد اینکه زنه دیگه طاقتش تموم میشه میره اقدام کنه به طلاق سریع شرم میدن بهش که چرا مهریه میخوای

چون دیگه کسی دنبال سازش نیست.... طرف پدر و مادرش به زور تحملش می کنن چطور میخواد بچه یه خانواده دیگه ...

حوصله ها کم شده مشکلات اقتصادی زیاده تو اینستا هزار تا زن و مرد فیک میبینی فک میکنی واقعیه نمیتونی به همسرت قانع باشی زن ها همه دار و ندارشون بیرونه مردا بی غیرت شدن مهمونی و پارتی فراوون همه با هم راحت شدن یک سره شوخی و بگو بخند 

مردا راحت طلب و تنوع طلب شدن زن ها بدون عزت نفس 

همین میشه دیگ

من یه مشکل رو بگم شما خودتون قضاوت کنین 

خواهرشوهرم چهارشنبه از جلو در مدرسمون فرار کرده با پسره و دیروز عقد کردن  ما هیچکدوم نرفتیم فقط پدر شوهرم رفته و اجازه داده ( راضی نبودن واس همون فرار کرد حقم داشتن خب بچه اس الان وقت شوهرش مگه)

بعد مادرشوهرم سرش درد میکرد من به شوهرم گفتم عزیزم میشه بری استامینوفن بخری داشت با بقیه حرف می‌زد  خش و بش ( قبلش عصبانی بود یکم ولی بروز نمی‌داد )

یهو تا من اینو گفتم استامینوفن سرم داد زد تقصیر توعه الینا فرار کرده تو میدونستی حتما بخدا اگه من بدونم پدر شوهرم دعواش کرد 

برای اولین بار اونم جلو جمع سرم داد زد قبل اون از گل بهم نازک تر نمیگفت  منم هیچی نگفتم گفتم شاید ناراحته خب غیرت دارهر

الانم  از صبح با پسر خالش و دختر خاله هاش و ... نشسته داره گیم اینا بازی میکنن حتی رفتن بیرون منو محل نذاشت اصلا محلم نمیده  قلبم شکستتتت

دیگه ازش متنفر شرم 😭

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷