2777
2789

بچه ها

من آدم فوق العاده بی احساسیم نسبت به دیگران 

و خب این بخاطر مشکلاتم بوجود اومده 

تحت نظر تراپیستم و دارو مصرف میکنم 

(من مرزی ام و خب مثلا بعد اینکه کلی گریه کردم و به خودم آسیب زدم از خوردن یه خوراکی خوشمزه عین بچه ها ذوق میکنم )

و واسم قابل درکه که کسی نخواد باهام باشه و تحملم کنه 

رابطه هام چه دوستام چه هرچی خیلی ناپایداره 

ولی تحمل طرد شدن رو ندارم 

آلان یکی هست که از شرایط خبر داره (بهش توضیح دادم)و بازم اصرار داره میتونه بمونه 

شما جای من بودین یا توجه به اینکه  فامیل دور هم هست 

اعتماد میکردین و قبول میکردین کسی بتونه با این شرایطم کنار بیاد ؟

(من دانشجوی رشته و دانشگاه خوبیم وضع مالیمون خوبه ظاهرم اندامم خوبه و بابت همین فاکتور ها پیشنهاد هایی داشتم از طرف کسایی که شاید از ایشون ظاهرا چندین پله بالاتر بودن ولی خب شرایطم خاصه 

ایشون سربازن پنج سال بزرگترن کارشناسی داره و شغل مشخصی نداره )

نیاز به ساپورت عاطفی دارم به شدت 

اما نمیدونم عقلم به هیچ جا قد نمیده شما کمکم کنین لطفا 

اگه سوالی بود راجع به هرچیزی بگین جواب میدم 

ببخشید یه سوال

یعنی اگه توی یه جمعی باشی فقط یه نفر بهتون محل نذاره و بقیه محل بذارن فقط  اون نفر به چشمتون میاد؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت ته ته دلت چی میگه 

حتما با روانشناست مشورت تخصصی بگیر که کمتر آسیب ببینی

من جا تو نیستم ولی اگر احتمال ۴۰ درصد میدی برا ازدواج ب و تو رابطه تا همدیگر را بهتر بشناسید

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

مادرشوهرمن فکرمیکنم مرزی هست .اخه یبار خوبه یبار بد .یبار بیخودی دعوا راه میندازه.شکاکه.دوستداره همه چیز طبق میلش باشه.اگرنباشه دعواراه میندازه.من دیگه تصمیم گرفتم قیدشو بزنم براهمیشه

عزیزم میشه راجع ب تشخیص شخصیت مرزی توضیح بدی روان شناست چیا پرسید ک تشخیص داد؟

حتما 

من چندین سال تشخیص افسردگی میگرفتم 

و از دارو هاش اصلا جواب نمیگرفتم راستش تمام نسخه های ممکن رو امتحان کردم 

تحت درمان تراپیست رفتم و طرحواره هایی که واسم تشخیص داد طرحواره هایی بود که میتونه منجر به چنین اختلالی بشه (مهم ترینش طرحواره رها شدگی هست )

تشخیص طرحواره ها با سوال نیست و به صداهای توی سرت بستگی داره کاملا 

بعد mmpi۲ رو روان سنج ازم گرفت 

و دکتر روانپزشک هم نهایتا با شرح حالی که داشتم به این نتیجه رسید 

الان علامت های بولد رو هم واست مینویسم 

ببخشید یه سوالیعنی اگه توی یه جمعی باشی فقط یه نفر بهتون محل نذاره و بقیه محل بذارن فقط اون نفر به ...

نه 

وقتی با یه نفر ارتباط دارم هر رفتار کوچیکی از طرف اون آدم باعث میشه فکر کنم قراره ترکم کنه 

و خب ممکنه اگه دوسش داشته باشیم دست به کارای عجیب غریبی بزنیم که نداریم بره 

و خب یجورایی اره دوست دارم که مرکز توجه باشم ولی لزوما با بی محلی جذب کسی نمیشم 

یعنی توی رابطه اتفاقا خیلی حساس تریم و بی محلی احساس ناامنی میده بهمون 

خودت ته ته دلت چی میگه حتما با روانشناست مشورت تخصصی بگیر که کمتر آسیب ببینیمن جا تو نیستم ولی اگر ا ...

انقد میترسم از آسیب دیدن که نمیتونم درست فکر کنم 

یجورایی هم دوسش دارم هم نه 

و خب اگه خوب پیش بره خیلی میتونه ایده ال باشه واسم 

و اگه آسیب ببینم جدا نابود میشم 

مادرشوهرمن فکرمیکنم مرزی هست .اخه یبار خوبه یبار بد .یبار بیخودی دعوا راه میندازه.شکاکه.دوستداره همه ...

البته شاید فقط مودی باشه 🫠

ما بیشتر خودمونو اذیت می‌کنیم 

ولی خب تصمیم درستی گرفتی ارامش زندگیت مهم ترین چیزه ❤️

چه دختر خوب و آگاهی هستی ❤الان نگران خودت هستی که اون طرف گولت نزنه؟ یا اینکه دلت برای اون میسوزه که ...

مرسی ازت 🥹

راستش هر دوتا مورد رو نگرانم راجع بهش 

یعنی دقیقا همین دو تا سوال هی تو مغزم میچرخه 

نه وقتی با یه نفر ارتباط دارم هر رفتار کوچیکی از طرف اون آدم باعث میشه فکر کنم قراره ترکم کنه و خب م ...

متوجه شدم عزیزم از این به بعد درک میکنم افرادو❤️❤️

اگه نظرمو بگم ناراحت نمیشی؟

من میگم اساس ارتباطاتتو بذار بر مبنای خدا، یعنی یه محرک محرک اصلی باشه و بقیه فرعی

چون توی علم هم روی یه پدیده وقتی چندتا محرک اعمال میشه، اون خیلی شرایطش پیچیده میشه. اگه برمبنای اعتقادات دینی پایه گذاری بشه زندگی، البته نه دیکته شده ها... در دون صورت فقط با یه نفر سروکار داری.  بقیه در چارچوبی که خدا گفته قرار میگیرن‌  از طرفی چون آدما روحیات متفاوتی دارن، ما یا باید کل زندگیو وقف شناختشون کنیم یا باید یه محدود ارتباطاتی یادبگیریم بقیش طبق اخلاق دینی عمل کنیم. 

در باقی شرایط آدما رو بابت اشتباهاتشون که بخشی از پروسه ی یادگیری هست،ببخشیم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن