2777
2789
عنوان

سرویس چوب شامل چیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 12917 بازدید | 49 پست
خیلی رو دارن. بعد میگ سرویس چوب کلا ۱۰ تومن میشه ۴ سال پیش دخترعموم گرف نوزده ملیون شد

اول بگو ببینم پول داره یا نه؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم نداره زیاد

مبل4 تومن

نهار خوری1 و نیم

و خواب2و نیم

میخام بردارم،

مدلاشم دیدم

جمعا میشه8 تومن

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
اول بگو ببینم پول داره یا نه؟

اره وضعشون خوبه برا دخترشون بهترین و گرفتن منم تا الان هرچی خریوم از مال اونم بهتره ولی فقط میگن ما اینو گرفتبم اونو گرفتیم ی مبارک باشم بمن نگفتن😐

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
من شوهرم نداره زیاد مبل4 تومن نهار خوری1 و نیم و خواب2و نیم میخام بردارم، مدلاشم دیدم جمعا میش ...

ناهار خوری چند نفره

رنگ چوب مبلت چ رنگیه

اره وضعشون خوبه برا دخترشون بهترین و گرفتن منم تا الان هرچی خریوم از مال اونم بهتره ولی فقط میگن ما ...

كلا اینجور ادما رو دایورت كن

ب دخترخودشون ك میرسه خیلی چیزا عوض میشه

دیگه حداقل باید 15 تا 20 تومن در نظر بگیرن. 

اگه فضول خونشون اجازه بدهههه

تا الان ک هرچی خاسیم بخریم خانوادگی اومدن نظر دادن

بعد منتم میزارن ک ما بردیمت

كلا اینجور ادما رو دایورت كن ب دخترخودشون ك میرسه خیلی چیزا عوض میشه

اره هی میگنننن ما اینو خریدیم اونو خریدیم

ولی اصلا سلیقه ندارنا.

۵ سال پیش دخترش عروسی کرده میگ روتختی ۲ ملیون گرفتم ولی لصن چیز خاصی نبود

ناهار خوری چند نفره رنگ چوب مبلت چ رنگیه

4 نفره

رنگ چوبش قهوه ای

اما مرده گف سفید بردارین كه نهارخوری رو هم سفید بردارین،سفید اسپرت تره

احتمالا سفید بردارم

مشهدی؟

برا خونت میخای مبل راحتی بگیری یا سلطنتی؟

اره هی میگنننن ما اینو خریدیم اونو خریدیم ولی اصلا سلیقه ندارنا. ۵ سال پیش دخترش عروسی کرده میگ رو ...

ای بابا

چرا جمعی میرین خرید؟

خودتو و شوهرت برین خب

4 نفره رنگ چوبش قهوه ای اما مرده گف سفید بردارین كه نهارخوری رو هم سفید بردارین،سفید اسپرت تره اح ...

منم چوب سفید میخام. ن تهرانم.

نمیدونم عکس مدلی ک مد نطرمه رو میزارم ببین

اگه فضول خونشون اجازه بدهههه تا الان ک هرچی خاسیم بخریم خانوادگی اومدن نظر دادن بعد منتم میزارن ک ...

یعنی تازگی یکی از بستگان ما خانمش جهاز آورد.  اندازه یک نیسان. هیچی نداشت. اجاق گاز. لباسشویی. سرویس چوب. تلویزیون. فرش . ماکروفر رو قراره داماد بگیره.

خونه هم پکیج نداره بخاری هم داماد خریده. کسی هم جرات نداره به عروس بگه بالای چشمت آبرو هم هست

منم چوب سفید میخام. ن تهرانم. نمیدونم عکس مدلی ک مد نطرمه رو میزارم ببین

تهران ك عالیه

از فامیلامون بودن ك اومدن تهران خرید سرویس چوب

خیلی مناسب تره

باشه بذار