2777
2789
عنوان

سرویس چوب شامل چیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 12917 بازدید | 49 پست
ای بابا چرا جمعی میرین خرید؟ خودتو و شوهرت برین خب

اخه پولشو پدرش باید بده. بعد اونام زودتر از من حاضر میشن. شوهرمم بدش میاد اگ بگم اونا نیان

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پولشو پدرش باید بده. بعد اونام زودتر از من حاضر میشن. شوهرمم بدش میاد اگ بگم اونا نیان

ای بابا

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
نمیدونم تو اینستا دیدم. همچین مدلا مرنطرمه. این سلنطنیه یا راحتی؟

فكر میكنم این نیمه سلطنتی حساب میشه

قشنگه

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ما خداروشكر نوشتیم همون اول سرویس چوب شامل فلان و فلان

نخوابگیرن نمیگیرن واس من با اینکه قید شده بود 2فرش 12متری باباش دوتا 6گرفت فکر کنم یکیشم خود شوهرم گرفت البته اونوقت خیلی عصبانی بودم دیگه نپرسیدم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

هم اینکه میخواستن از زیر یخچال ساید در برن که اون قید شده بود ...با این که وضعشون خیییلی توپه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
نخوابگیرن نمیگیرن واس من با اینکه قید شده بود 2فرش 12متری باباش دوتا 6گرفت فکر کنم یکیشم خود شوهرم گ ...

اونكه 100%

مگه مهریه رو كه مینویسن میدن؟؟؟؟

هم اینکه میخواستن از زیر یخچال ساید در برن که اون قید شده بود ...با این که وضعشون خیییلی توپه

ماهم نوشتیم ساید

پدرشوهرم دبه كرده

از ساید رسیدم به یخچال فریزر بالاپائین كه خود شوهرم بخره

ماهم نوشتیم ساید پدرشوهرم دبه كرده از ساید رسیدم به یخچال فریزر بالاپائین كه خود شوهرم بخره

هعییی حالا اینش ب کنار از دستشون دلم خونه 😂😂😢

هعییی حالا اینش ب کنار از دستشون دلم خونه 😂😂😢

دل منم  

عروسیتون کیه ؟؟

عید نوروز

دلم نمیخاد اونا بیان عروسیم  

عید نوروز دلم نمیخاد اونا بیان عروسیم    

همشون تو عروسیم باهام قهر بودن خواهرش اومد سرشو اون ور کرد دستشو دراز کرد بهم شاباش داد

همشون تو عروسیم باهام قهر بودن خواهرش اومد سرشو اون ور کرد دستشو دراز کرد بهم شاباش داد

خخخخخخخخخخخخخخخخخ

بچه2 ساله هم این اداها رو درنمیاره بخدا