الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرویس چوب عروس شامل مبل و میز ناهارخوری و سرویس خواب و جاکفشی هستش. اما میز تلویزیون جزء سرویس چوب عروس نیست و با داماد هستش! من خودم سرویس چوبمو اینترنتی از بهکارچوب (behkarchoob) خریدم. درسته قیمتشون یکم بالاست اما واقعا جنس چوبشون خوبه و هیچیش نمیشه و مدلاشونم جوریه که همیشه مد هست.
عزیزم گفتی قراره خانواده شوهر بخرن خب خودشون هم بودجه ش رو تعیین میکنن. مثل این که اونا نمیتونن به شما امر کنید چه جهیزیه ای چه مارکی بخرید. به نظرم برا جلوگیری از تنش مبلغ بودجه ای که در نظر گرفتن ازشون بپرسید الیته غیر مستقیم ببینید میخوان چقد هزینه کنن با توجه به اون مدیریت کنید. میتونید مثلا مبل و تخت ک مهمتر هستن جنس عالی بردارین یل اون بودجه ناهار خوری و جا کفشی رو با کادوهای عروسی بگیرید فقط اینکه خودتون تو جهاز نیاریدشون تا متوجه باشن ک وظیفه خودشون بوده
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم