2777
2789
عنوان

سرویس چوب شامل چیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 12918 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرویس چوب عروس شامل مبل و میز ناهارخوری و سرویس خواب و جاکفشی هستش. اما میز تلویزیون جزء سرویس چوب عروس نیست و با داماد هستش! من خودم سرویس چوبمو اینترنتی از بهکارچوب (behkarchoob) خریدم. درسته قیمتشون یکم بالاست اما واقعا جنس چوبشون خوبه و هیچیش نمیشه و مدلاشونم جوریه که همیشه مد هست.

شامل مبل. میز ناهار خوری. سرویس خواب. میز تی وی. جا کفشی 

اگه اضافه تر بخوای یه کاناپه برا جلو تی وی. میز صبحانه خوری یا صندلی اپن (بستگی ب نوع آشپزخونه داره) . بوفه. آینه کنسول و کمد  

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

عزیزم گفتی قراره خانواده شوهر بخرن خب خودشون هم بودجه ش رو تعیین میکنن. مثل این که اونا نمیتونن به شما امر کنید چه جهیزیه ای چه مارکی بخرید. به نظرم برا جلوگیری از تنش مبلغ بودجه ای که در نظر گرفتن ازشون بپرسید الیته غیر مستقیم ببینید میخوان چقد هزینه کنن با توجه به اون مدیریت کنید. میتونید مثلا مبل و تخت ک مهمتر هستن جنس عالی بردارین یل اون بودجه ناهار خوری و جا کفشی رو با کادوهای عروسی بگیرید فقط اینکه خودتون تو جهاز نیاریدشون تا متوجه باشن ک وظیفه خودشون بوده

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم