2777
2789
عنوان

به مشاور قبلیم پیام بدم یا نه❓

92 بازدید | 8 پست

خانوما من نهم ۳ ماه آخر مشاور داشتم ماهی ۸۰۰ میدادم من قصدم از مشاور گرفتن پیگیری بود نه برنامه ریزی بعد درکل خیلی مشاور خوبی بود من هر روز باید واسش بیداری می‌فرستادم و گزارش کار و شروع مطالعه و مقدار استفاده از گوشی و همینا باعث شد تیزهوشان قبول بشم 

میخواستم واسه دهم هم همین آقا مشاوره داشته باشم ،یه بار زنگ زدم خودشون یه بار زنگ زدم موسسه درباره هزینه صحبت کردم گفتن شده ۱ و ۲۰۰ 

منم گفتم خبر میدم به هر حال ۲ بار زنگ زدن بار اول گفتم اگر ممکنه هزینه رو کمتر کنید بار دوم گفتم نمیخوام 

حالا چند جا پرسیدم هزینه هاشون خیلی بیشتر از اینه 

بنظرتون دوباره زنگشون بزنم بگم می‌خوام مشاوره داشته باشم زشته؟

میشه،بلاخره🌄🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم زشت نیست...کلا هرجایی قرار باشه پول خرج کنی زشت نیست..خوشحالم میشن پول میاد تو جیبشون

وای اصلا روم نمیشه 

آخه بهشون گفتم هزینه زیادیه دهم نمیخوام مشاوره داشته باشم 

چی بگم زشت نباشه؟

بگم تصمیمم عوض شد ؟

میشه،بلاخره🌄🌱

دیگه خودت یاد گرفتی که 

منم فرزانگان بودم اینقد اونجا سمی ک همه مثه چی فقط میخونن. ...

بخون تا ابد ک نباید مشاوره شی 

تو خودت الان فوق موفقی تو تازهع باید مشاوره بدی

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

دیگه خودت یاد گرفتی که منم فرزانگان بودم اینقد اونجا سمی ک همه مثه چی فقط میخونن. ...بخون تا ابد ک ن ...

بدون مشاور هم با اینکه ورودی جدیدم نمراتم خیلی خوبه نسبتا تا اینجای سال 

اما من عملکردم با مشاور خیلی بهتره

میشه،بلاخره🌄🌱