نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 عنوان کسی ساکشن غبغب انجام داده 223 بازدید | 17 پست خیلی درد داره؟؟ بخوام عمل بینی و ساکشن غبغب همزمان انجام بدم خیلی اذیت میشم؟ 1403/08/11 | 09:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avacado_cloud عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 3174 آره خواهرم ، بعد تا یه مدت یه چیزی بهش داد ببنده اون قسمت فکش هم خیلی قشنگ شده تا چند روز اول درد داشت دکتر خودش بهش یسری مراقبت و ورزش های گفت
phoebejoon عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 7842 من انجام دادم سرکار میرم و بیشتر از ده روز نتونستم ببندم و اصلا فرقی نکرده. دردم نداره اصلا فقط گن بستنش رو مخه
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 آره خواهرم ، بعد تا یه مدت یه چیزی بهش داد ببنده اون قسمت فکش هم خیلی قشنگ شده تا چند روز اول درد دا ... من صورتم گرده یکم لپ دارم ب نظرت ساکشن قشنگ میشه؟؟ همش میگم نکنه زشت شم ولی خب صورت زاویه دار میشه.
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 آره خواهرم ، بعد تا یه مدت یه چیزی بهش داد ببنده اون قسمت فکش هم خیلی قشنگ شده تا چند روز اول درد دا ... خیلی دردش زیاد بود؟ دوس دارم عمل بینی و غبغب با هم انجام بدم
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 آره خواهرم ، بعد تا یه مدت یه چیزی بهش داد ببنده اون قسمت فکش هم خیلی قشنگ شده تا چند روز اول درد دا ... ورزشه رو میگن خیلی درد داره موقع ماساژ
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 من انجام دادم سرکار میرم و بیشتر از ده روز نتونستم ببندم و اصلا فرقی نکرده. دردم نداره اصلا فقط گن ب ... ساکشن کردی تغییری نکردی؟ شاید دکترت خوب نبوده
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 من انجام دادم سرکار میرم و بیشتر از ده روز نتونستم ببندم و اصلا فرقی نکرده. دردم نداره اصلا فقط گن ب ... چن روز بعد ساکشن میری سرکار؟
phoebejoon عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 7842 ساکشن کردی تغییری نکردی؟ شاید دکترت خوب نبوده نه من البته لاغرم ۱۵۸ قدم ۵۲ وزنم ولی غبغب دارم واقعا نمیدونم چرا😭
نخودبابامم عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 830 با بی حسی انجام میدنهیچ دردی حس نمیکنیفقط روز اول درد داری بعد اکیه همه چیمن انجام دادم حجم غبغبم حیلی کم بودبعد شش ماه پوست زیر گردنم شل شدحتما تا یک ماه از گن استفاده کنگنش بشدت ازار دهندست
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 با بی حسی انجام میدنهیچ دردی حس نمیکنیفقط روز اول درد داری بعد اکیه همه چیمن انجام دادم حجم غبغبم حی ... چرا پوست گردنت شل شد؟؟منم همش دودلم میگم نکنه انجام بدم دهنم کج شه یا پوستم شل شه یا....
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 با بی حسی انجام میدنهیچ دردی حس نمیکنیفقط روز اول درد داری بعد اکیه همه چیمن انجام دادم حجم غبغبم حی ... قشنگ شده غبغبت رفته؟؟ تغییری هم کزدی
bibidi_babidi_boo عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3349 کبودی زیاد دارهاگر هر دورو باهم انجام بدی یه هفته اول ورم و کبودی صورتت زیادی ولی یه باره دیگهنه دوسم انجام داده بود با گن سرکار میومد خیلی اذیت نمیشد از نظر درد فقط ظاهر
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 کبودی زیاد دارهاگر هر دورو باهم انجام بدی یه هفته اول ورم و کبودی صورتت زیادی ولی یه باره دیگهنه دوس ... تاثیری رو چهره دوستت داشت ساکشن؟؟ چن روز بعد ساکشن اومد سرکار؟