2777
2789
عنوان

چرا زندگی رفته رو ریتم تند

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 68 پست

عزیزم بله درسته 

برکت از زمان رفته 

نشان های آخر زمانه 

الان حتی بچه ها هم اینو حس میکنن

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین فکر رو میکردم تا اینکه اینستارو پاک کردم کل وقتمو تو اینستا بودم به هیچ کاری نمیرسیدم بعد ف ...

نه من اینستا ندارم ولی واقعا زمان داره زود میگذره

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
منم همین فکر رو میکردم تا اینکه اینستارو پاک کردم کل وقتمو تو اینستا بودم به هیچ کاری نمیرسیدم بعد ف ...

اها اما واسه من از این نبود

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

حتی برای اثبات این حرف اومدن ساعتای قدیمیو راه انداختن و دیدن ساعتای قدیمی همش عقب میمونن. حتی یه عد ...

سانتهای قدیمی چیه منظورت؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
نه من اینستا ندارم ولی واقعا زمان داره زود میگذره

اره واقعا مثلا نگاه میکنی ای بابا چطور فلان اتفاق مال دوسال پیشه مگه واسه ۶ ماه پیش نبود ❌😑🚶‍♀️

اره واقعا مثلا نگاه میکنی ای بابا چطور فلان اتفاق مال دوسال پیشه مگه واسه ۶ ماه پیش نبود ❌😑🚶‍♀️

می دونستی ۴ ماه دیگه عیده😄

ای بابا💔🙂

بهتر بابا 

زندگیا دیگه کیفیت نداره 

مونده آدم ، آدم بخوره

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
می دونستی ۴ ماه دیگه عیده😄

و اینکه چطور دوماه از شروع مدارس گذشت مگه یک هفته نشده؟

حتی بچه های فامیل میگن چه زود رفتیم ابان🥲😑💔

ولی من وقتی اینستا ندارم کلی کار میتونم انجام بدم انگار روز کش میاره

ن بابا من یه مدت تو روستا بودم بدون انتن دهی اونجا هم تایم کم میاوردیم

اره دقیقا 

واقعا آخرالزمانه ، بجز اینکه زمان خیلی زود داره میگذره زندگی ها هم عجیب و مزخرف شده ، بیشترش هم تقصیر فضای مجازیه بنظرم 

دیگه انسان بیشتر پیشرفتا و اختراعاتش رو هم انجام داده چیزی نمونده، اخرای عمر انسانهاس😂

اره دقیقا واقعا آخرالزمانه ، بجز اینکه زمان خیلی زود داره میگذره زندگی ها هم عجیب و مزخرف شده ، بیشت ...

اخر حرفت ترسناک شدی نکنه موجود ماورایی باشی👽👽👽خبیثانه شد حرفت🥲🥲🥲