2777
2789
عنوان

چرا زندگی رفته رو ریتم تند

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 68 پست
بهتر بذار تموم شه بره گمشه خسته شدم به معنای واقعی از زنده بودن بدم میاد بذار تموم شه برم اون دنیا ب ...

منم خیلی خستم و درکت میکنم شدید .....

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

بهترررررر همیشه بخاطر بچهام نگفتم خدایا منو بکش فقط میگم زندگیم بره روی ریتم تند زودنر تموم شه بره

امیدوارم خوشبختی شون رو ببینی عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام‌علی علیه السلام: در آخرالزمان برکت از سال و ماه و روز و هفته برداشته می‌شود، به‌طوری‌که هر سال ...

چه جالب ...با اینکه زیاد مذهبی نیستم ولی واقعا تو اخرالزمانیم

حتی برای اثبات این حرف اومدن ساعتای قدیمیو راه انداختن و دیدن ساعتای قدیمی همش عقب میمونن. حتی یه عده میگن بخاطر فضای مجازیه که نمیفهمیم چطوری گذشت . ولی شما حتی یجایی هم باشی که اینترنت نباشه بازم میبینی زود میگذره . قبلا یادمه یه ساعت خیلی بود یا ده دقیقه خیلی دیر میگذشت . نوجون بودم مامانم میگفت ۸ شب خونه باش تا ۸ شب کلی میگشتیم ولی الان یه دقیقه بری کافه میبینی کلی گذشته

من ومپایر اعظم نیستم😄
حتی برای اثبات این حرف اومدن ساعتای قدیمیو راه انداختن و دیدن ساعتای قدیمی همش عقب میمونن. حتی یه عد ...

افرین اینم من دیدم رو ساعتا امتحان کردن

خوف نکنید ولی مادربزرگم میگفت یه شیخی یا نمیدونم درویشی یه کسی که از آینده خبر داشته گفته این دنیا تا سال های ۱۴۰۰ دووم داره یعنی بعد ۱۴۰۰ چندسالی طول میکشه بعد تمومه اخرالزمانه

این حرفو همسرم قبل ۱۴۰۰ برام تعریف کرد دیگه نمیدونم

زندگی منم زود گذشت بعد کرونا

نفهمیدم کی عقد کردم کی عروسی کردم کی خونه دار شدیم کی بچه دار شدم کی بچم شد یکسالش و....

روی دور تنده

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خوف نکنید ولی مادربزرگم میگفت یه شیخی یا نمیدونم درویشی یه کسی که از آینده خبر داشته گفته این دنیا ت ...

خوف نکردم خوشحالم شدم که داره تموم میشه

خوف نکردم خوشحالم شدم که داره تموم میشه

من دوست ندارم

هنوز کلی کار نکرده دارم

هنوز کلی خنده اس که نکردم

زوده هنوزززز

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اسمت یاد اهنگ حسین تهی منو میندازه🤣

اع کدوم؟

اسمم بخاطر علاقم به قنده

و بنظر خودم قندخالصم اما فقط نظر خودمه😂😂بقیه هنچین نظری ندارن

اع کدوم؟اسمم بخاطر علاقم به قندهو بنظر خودم قندخالصم اما فقط نظر خودمه😂😂بقیه هنچین نظری ندارن

اهنگ چابلا

یجاش میگه گاهی هم شیرین اصن قند خالص اوووووو 🤣👌

اع کدوم؟اسمم بخاطر علاقم به قندهو بنظر خودم قندخالصم اما فقط نظر خودمه😂😂بقیه هنچین نظری ندارن

دنیا در حال تموم شدنه نشستیم درمورد حسین تهی حرف میزنیم🤣💔🤝🏻