2777
2789
عنوان

چرا زندگی رفته رو ریتم تند

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 68 پست
اینم میشه گفت اما نه به طور حتم

فقط اینو میشه گفت نه چیز دیگه 

مطلب علمیه ساعت های دقیق دنیا بر اساس نوسانات کوارتز کار می کنه ویژگی های کوارتز مگه قابل تغییره اگه حتی ساعتای جدید رو با  استانداردهای جدید بسازن ساعتای قبلی که از قدیم داریم چرا تایم متفاوتی رو نشون نمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اینو میشه گفت نه چیز دیگه مطلب علمیه ساعت های دقیق دنیا بر اساس نوسانات کوارتز کار می کنه ویژگی ...

اما از نسل های قبلی و بزرگتر از خودم پرسیدم اونا تو سن من چنین حسی نداشتن و این مسئله که گذر زمان به نظر مردم سریع هست تو سنین مختلفه از نوجوان ۱۲ ساله تا ۲۰ ساله و ۳۰ ساله پس چطور میشه گفت تاثیر سن؟همه میگن چقدر زود 

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

اما از نسل های قبلی و بزرگتر از خودم پرسیدم اونا تو سن من چنین حسی نداشتن و این مسئله که گذر زمان به ...

اونا حافظه شون ضعیفه یادشون نیست 

سال ۲۰۰۴ یا شاید ۲۰۰۸ یه زلزله و سونامی ۹ ریشتری تو اندونزی اومد محور زمین به اندازه چند میکرو ثانیه جا به جا شد و شبانه روز به همون اندازه کوتاه شد. یعنی هر چند میلیون سال که بگذره یه ثانیه اختلاف زمان با قبل از اون رویداد داریم 

نه اونقدر که تو زندگیامون تاثیر بداره

چرا چیزی نمونده🤦🏻‍♀️فکر کردی به این که زندگی توی بقیه سیاره ها چه طور می تونه باشه؟ فکر کن یه روزی ...

تفکرت قشنگه🤍 

مبتونه خیلی جالب باشه زندگی توی یه سیاره دیگه ، ولی منظور من این بود هرچقدر انسان داره پیشرفت می‌کنه ، اون حس های خوب و سادگی ها وغیره ای که بین مردم بود همه از بین میرن و زندگی ها اون طعم گذشته رو نخواهند داشت 

و خیلی می‌تونه زندگی در اینده ترسناک بشه با هوش مصنوعی و...

حتی الآنم شده دیگه

تفکرت قشنگه🤍 مبتونه خیلی جالب باشه زندگی توی یه سیاره دیگه ، ولی منظور من این بود هرچقدر انسان داره ...

ممنونم گلی😍💖

می دونی؟ درسته قبلا به نظر ساده تر بودن ولی دقت کن قبلا سر یه تیکه زمین یا چهارتا گردو و... حتی سالها یه طایفه توی روستا قهر بودن

به خاطر یه سری سنت ها ممکن بود حتی کسی رو بکشن

یا مثلا رفتار مادرشوهر و عروس چه قدر قبلا بد بوده

یعنی می گم خیلی هم همه چیز خوب نبوده

من که موافق پیشرفتم

البته در مواردی با شما هم همنظرم🌹

ممنونم گلی😍💖می دونی؟ درسته قبلا به نظر ساده تر بودن ولی دقت کن قبلا سر یه تیکه زمین یا چهارتا گردو ...

اره درسته پیشرفت که عالیه ولی میدونی از نظر من هرچیزی حد وسط داشته باشه خیلی خوبه ، پیشرفت اونقدر زیاد به عقیده ی من اصلا خوب نیست چون باز انسان ها به قول معروف از اونور دیگه ی بوم میفتن و خطر داره😕

مثلا همین هوش مصنوعی زیادی که پیشرفت کنه می‌تونه حتی باعث بشه زندگی ما انسان ها نابود بشه

زندگی اونقدر قدیما رو هم نمیگم ،همین حتی قبل از دوران کرونا ، باز هم همه چیز خیلی به نسبت  بهتر بود ، 

با کرونا و مجازی شدن مدرسه و دانشگاه ها ، الان حتی یه بچه کوچیک هم موبایل داره  فساد بیشتر شده ، دیگه ارتباط های فامیلی و مهمانی و عروسی و... کم شده 

و این خیلی بده 

دنیا در حال تموم شدنه نشستیم درمورد حسین تهی حرف میزنیم🤣💔🤝🏻

بیخیالی طی کن😂😂ادم هرچی بیشتر فکر کنه بیشتر میفهمه و بیشتر فهمیدن باعث میشه عذاب بکشیم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_