2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم همه چیو میفهمم

205 بازدید | 22 پست

دخترم تکون میخورد گفتم تشنه شده آب بیارم بعد دو دیقه پاشد آب خاست 

گفتم تاپیک سقط خداروشکر دیگه کم شده یکی تاپیک سقط مکرر زد 

گفتم داداشم طفلی خیلی سرفه میکنه بعدش گفتم منکه داداشم ندیدم بعد نیم ساعت اس داد همسرش خونه نیست براش فردا یکم سوپ بپزم .

صبح گفتم آبگوشت بزارم شوهرم گفت میخاستم بهت زنگ بزنما بدجور هوس کرده بودم .

گاهی خواب صادقانه هم دارم مثلا مرگ پدرمو خواب دیدم 

شمام تجربه مشابه دارین؟یا یه مکانی برید فک کنید قبلا اونجا بودید یا قبلا همچین اتفاقی افتاده یا همچین شخصی رو دیدید؟

بعدشم ک ی چیزی حدس زدم درست شد بعد اون بدن درد میگیرم نمیدونم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست قویه عزیزم

فقط خواب میبینی همیشه تعبیرخوب برداروصدقه بده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

آره منم ازین اتفاقا میفته برام

خیلی ذوق میکنم ، خواب های مردن آدمایی ک اصلا بمن‌مربوط نیستن رو مثلا از یک ماه قبل میبینم و ... کلی اتفاق ک فقط ب شوهرم‌ میگم اون میگه تو اصلا نخواب، خوابات واقعی میشه 

خواب بچه دار شدن و بعضی وقتا جنسیت بچه هاشونم‌میبینم دراین حد بیکاره روحم

آره منم ازین اتفاقا میفته برامخیلی ذوق میکنم ، خواب های مردن آدمایی ک اصلا بمن‌مربوط نیستن رو مثلا ا ...

باور کن منم عین توام .خواب زیاد نمیبینم ولی ببینم اتفاق میفته

باور کن منم عین توام .خواب زیاد نمیبینم ولی ببینم اتفاق میفته

دیدی چه ذوقی میکنه آدم، ولی به کسی نگو خیلیا باور نمیکنن و یه نگاه عاقل اندر سفیح میندازن به آدم ک انگار داری دروغ میگی