2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخی

ذغالی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بیچاره اون دختره که گیر خانواده شما افتاده 

با افکار پوسیده قرون وسطایی تون

از کجا معلوم داداشت با دختر وزیر و وکیل و کارخانه دار و پزشک ازدواج می‌کرد خوشبخت میشد. 

دختر روستایی چه ایرادی داره که خودتون رو اینهمه بالا میگیرید. اگه اون مذهبت یادت نداده که پول و ثروت ملاک برترین بودن آدمها نیست متاسفم برات. حداقل قد همون مذهبی که ادعاش رو داری عمل کن. شما هم جز آدم های مذهبی نمای سمی هستید که اون دعا باید جوابگو باشید. آلان هم به جای دلگرم کردن برادرتان به زندگی با عینک بد بینی و تهمت و افترا زندگی شو یه باد دادی. وای بر شما که به راحتی تهمت و افترا می‌زنید. وای بر شما مذهب نماها

بیچاره اون دختره که گیر خانواده شما افتاده با افکار پوسیده قرون وسطایی توناز کجا معلوم داداشت با دخت ...

چی شده؟

جریان چی بوده؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
بیچاره اون دختره که گیر خانواده شما افتاده با افکار پوسیده قرون وسطایی توناز کجا معلوم داداشت با دخت ...

مذهبم بادم داده  از پيروان فردي كه به پهلوي حضرت دهرا در رو كوبوندن وشهيدش كردن حذر كنم خصوصا اگه بي بند و بار و دوست پسر دار باشن

پول مهم نيست اما نجابت مهمه سعي كن بفهمي گذشته مهمه پاكي مهمه من داشتم تمام صفات رو مي گفتم بي بضاعت رو همرگفتم نه اينكه بد بدونم بقيه نظراتم رو بخوني متوجه مي شي