2777
2789

هفده روزه ک از رابطمون میگرره بعد پریودی رابطه داشتم و دوسه روز بعدش دلدرد کمر دردام و حالت تهوع شروع شد ترشح هم داشتم الان دوسه روزه دلدردام حالت تهوع کم شده اما سینه درد(البت اوایلش ک چندروز پیش بود فقط حساس شده بودن) و احساس پر بودن مثانه و دفع زیاد و... دارم علائم زیاد دارم از بعد پریودم تاالان 

چهار روز دیگم پریودم کیا مث من بودم ایا باردارم یا ن

من بودم هستم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم بار آخر 25 شهریور پری شدم نمیدونم چمه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ولی پری شدم وای یادم میاد هرروز میومدم داخل تاپیکا از اینو اون میپرسیدم  یکی میگفت حامله ای یکی میگفت نیستی وای دیوانه شده بودم 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من بیبی زدم منفی شد اما هنو موعدم رد نشده

چند روز مونده من ۴ روز ب پری مونده مثبت شد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بار دار نیستید ؟من ۲۴شهریور شدم بعدش ۱۹مهر شدم ۲۷روزه هست چهارروز دگ باید بشم منتظرم ببینم چ میش

بی‌بی نزدم اما مطمعنم نیستم از این عقب جلو کردنا زیاد دارم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من بودم ولی پری شدم وای یادم میاد هرروز میومدم داخل تاپیکا از اینو اون میپرسیدم یکی میگفت حامله ای ...

من درروز بیس بار میرم دسشویی اما همش مثانم حس میکنم پره ؟من عجله ای ندارم اما بدمم نمیاد حس خوبیه😍

اخه خیلی دگ عقب شده

اره اردیبهشت هم دوماه نشده بودم

اخه خیلی دگ عقب شده

اگه حامله بودم تا الان علاعمش میفهمیدم