2777
2789
عنوان

هفده روز از رابطم (ج)میگذره ولی خووووب

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 22 پست
براچی خوبع بومادران؟

برای عفونت وپریود شدن میدونی من اینجوری بودم که علائمشو داشتم اما نمیومد لامصب حال بدی داشتم مثل برزخ بود یکی بهم گفت بومادران دم کن بخور تا بیاد از این حال دربیای حالا شما بچه میخوای یا نه؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عفونت وپریود شدن میدونی من اینجوری بودم که علائمشو داشتم اما نمیومد لامصب حال بدی داشتم مثل برز ...

من هنوز از موعدم نگذشته اقدامم منتظرم موعدم بگذره برم ازمایش بدم 

تکرر ادرار و دفع دارم قبلش درروز دوسه بار بیشتر نمیرفتم دسشویی اما الان بیس بار بیشتر

من هنوز از موعدم نگذشته اقدامم منتظرم موعدم بگذره برم ازمایش بدم تکرر ادرار و دفع دارم قبلش درروز دو ...

آهان اگه اقدامی پس چیزی نخور من مشکوک بودم نکنه باردار باشم وچون نمیخواستم هرچی هرکی میگفت ریختم تو شکمم 🥴🥴واییی چه روزایی بود بتا دادم دوبار بی بی زدم 🥴🥴

آهان اگه اقدامی پس چیزی نخور من مشکوک بودم نکنه باردار باشم وچون نمیخواستم هرچی هرکی میگفت ریختم تو ...

منم الان همش تاپیکارو میبینم کارم همین شده دوتا تاپیک دگم در اینباره زدم بااینکه برا بچه عجله ندارم اما جلوگیری ام نمیکنم هر چ خواست خدا باشه ...تازه عروسی کردیم 

الان ذوق مادر شدن دارم حس قشنگیه😍

آهان اگه اقدامی پس چیزی نخور من مشکوک بودم نکنه باردار باشم وچون نمیخواستم هرچی هرکی میگفت ریختم تو ...

فرق ما اینه من از ذوق میام تادیکارو میگردم شما از استرس خخخ اما ی نفرم که پیدا نمیشه ی جواب درست درمون بده بمن 

فرق ما اینه من از ذوق میام تادیکارو میگردم شما از استرس خخخ اما ی نفرم که پیدا نمیشه ی جواب درست درم ...

عزیزم انشاالله خداوند دامنتو سبز کنه دلتو شاد😍😍 من همش میگفتم خدایا من بچه دارم بده به اونایی که چشم انتظارن🤲🤲

انشالله حامله یی

خخخ خدا نکنه یدونه رو بزور بزرگ میکنم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق