2777
2789
عنوان

دعا نویس

318 بازدید | 37 پست

بنظرتون کار رواج بده هستن یا الکیه؟؟؟ تا حالا کسی ازشون کمک گرفته و اون ویزی که خواستن شده؟؟؟

میشه تجربه هاتونو کلا درمود دعا و جادو جنبل بگین حتی تو اقوام

اون گ گ گ گ گ گ گ گ گ هست نه ک تو رو خدا نگید ک😂😂😂گِس‌وُ بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعانویس حرفه ای خیلی کمه یکی می‌شناختم پیرمرد سیدی بود مرد و اینکه جادو حقیقت داره اگه یه حرفه ایشو ...

خودتون تا به حال دعا گرفتین؟

عوارض نداره؟؟؟

جادو دودمان آدم به باد میده. بدبخت میکنه

چون جادو با کمک موکل و اجنه کافر و شیطانی انجام میشه

ولی دعا برای مشکلات زیاد و قابل دسترسه و نیاز به هزینه نداره و تو قران و کتابهای دینی زیاده

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
من به دعا اعتقاد ندارم ولی خواهر زادم رو دستش چندتا زگیل داشت دعا گرفتیم همین که نوشت شروع به ریختن ...

مرسی عزیزم

جادو جنبل و طلسم  = تباهی ، بدبختی ، به چوخ سگ رفتن 

دعا نوشتن = فقط پیش یک سید معتبر که از روی قرآن و احادیث معتبر دعا می‌نویسه نه چیز دیگه ای ...

دعا نوشتنی که شامل : فا..ل و سرکتاب و اعمال متفرقه و طالع بینی و اعمال غیر دینی باشه هم تهش خوب نیست

بنظر من اصلا سمتش نرو من رفتم جدا از پولش نه تنها اون چیزی که میخواستم نشد بدتر از قبل ام شد ..ارزشش ...

هزینش چقدره؟

کار رواج بده بودن کار خودسونو رواج میدان محتاج مال مردم نباشند، انقدر به خودشون میرسیدن پادشاه دنیا میشدن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الان میگم طلسم هس میگن خرافاته و جهان سومی ولی این خارجگیا هم بهش اعتقاد دارن اره هست ولی توصیه میکن ...

شما خودتون استفاده کردین؟؟؟

واااای ببخشید انقدر خندیدم به اسمت به جای گ من ک میخوندم😂😂😂😂😂😂😂😂

عزیزی😂😂😂😂