2777
2789

۳روزه هیچیه هیچیه هیچی نخوردم حتی ۱قطره آب

پریودم و‌خون ازم میره و انقد ب مغزم فشار اومد از هردوسمت بینیم خونریزی گرفتم

تپش قلبم رو هزاره و نمیدونم ب کی و‌کجا پناه ببرم فقط چند ثانیه ب شوهرم فک نکنم

حالم از خود بدبختم بهم میخوره

مامان و بابام کاملا بهم محبت کردن

نمیدونم اینهمههههه کمبود محبت و‌وابستگی از چی میاد

من چ مشکلی دارم؟

توروخدا کمکم کنین اگ میتونین

توصیه من بهت اینه فقط و فقط خودتو دوس داشته باش و به خودت اهمیت بده شوهر فقط آدمو نابود می‌کنه هرچی وابستگیت کمتر باشه د امان تری خودتو مشغول کن زمانتو صرف پیشرفت خودت کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه من بهت اینه فقط و فقط خودتو دوس داشته باش و به خودت اهمیت بده شوهر فقط آدمو نابود می‌کنه هرچی ...

خودمو دوس ندارم

ظاهر مغروری دارم

ولی از درون و فکرم بدترین و بی رحمانه ترین حملاتو ب خودم میکنم

انقد ک زمین گیر شدم و‌حتی نمیتونم از جام بلند شم

فقط خیلی بهش وابسته ای . کمبود نداری. به خودت حس بد نده

چرا؟

چیشد ک انقددددرررر شدید و بی حساب وابسته شدم

منی‌ک ب هیچ پسری تو مجردیم وابسته نمیشدم و حتی۱ثانیم از هیچ قهری ناراحت نمیشدم

جوری ک همه ب بیخیال بودنم غبطه میخوردن

الان حتی۱ثانیه ام نیس ک اشک نریزم و نبودش کنارم داره نابودم میکنه حتی نفس کشیدن برام سخته

هیچکس به جز خودت بدردت نمیخوره آدم ضعیفو کسی نمیاد پاشو دختر برو یک آبی به صورتت بزن یه چیزی بخور به دوشی بگیر دنیا که به آخر نرسیده زندگی ادامه داره هنوز اول راهی خودتو قوی کن واسه روزای بدتر از این

چرا؟چیشد ک انقددددرررر شدید و بی حساب وابسته شدممنی‌ک ب هیچ پسری تو مجردیم وابسته نمیشدم و حتی۱ثانیم ...

عاشق شدی احتمالا‌. آدما عاشق که میشن ضعیف میشن. حساس میشن و...

پزشک کوچولو🩺📚

خب سر چی قهر کردی؟اگر چیز خاصی نیس آشتی کنید

موضوع قهر جوریه ک همش میگم اگ یکی بفهمه دراز میکشه رو زمین غلت میزنه میخنده

ولی من چون پریود بودم حساس شدم و ی سری حرفا از رو ناراحتی زدم ک واقعا عمیقا ناراحت شد