2777
2789

سلام خانوما من دو سال و نیمه ک عروسی کردم میخوام واسه بارداری اقدام کنم بنظرتون زود نیس??

میشه بگین شما چن وقت بعد عروسیتون اقدام کردین و ایا بعدش سریع باردار شدین??

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه این چیزی هست که باید با شوهرت به توافق برسی ....

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
دیگه این چیزی هست که باید با شوهرت به توافق برسی ....

شوهرم موافقه ولی من میگم شاید همه بگن زوده

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....

شرایط مالیتون خوبه؟

لطفادعا کنیدوصلوات بفرستیدکه خواهرزاده م مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت باشه اگرم تونستیدآیت الکرسی بخونیدخیلی به دعاهاتون نیازمندم ممنون ازهمه

من يك سال بعد از ازدواج اقدام كردم خيلي راضي ام خدا رو شكر الان پسرم ٥ سالشه و دومي رو هم باردارم البته دومي رو خيلي سخت باردار شدم يكسال دكتر و دارو اينا . بنظرم اگه از همسرت راضي هستي وبه شناخت رسيديد اقدام كن چون همون ماههاي اول نميگيره مگه اينكه خيلي خوش شانس باشي 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️