چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 عنوان خانومایی که تمیزی وسایل خونه براشون مهمه بیان 457 بازدید | 28 پست مشورت میخوام مبل دسته چوبی یا پارچه ای؟دوام و عمر کدوم بهتره کدوم بهتر نو میمونه و تمیز؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ... 1403/08/10 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9206 دسته چوبی قشنگتره به نظرم چوب هم راحتتر از پارچه پاک میشه کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
77jodiabot عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6029 اگ مهمون زیاد داری چوبیاگ ن ک پارچهخودت اگ تمیزی پارچه ای ولی چوبی هم شیکه
golparakm78 عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 841 از نظر زیبایی پارچه ایی قشنکهاز نظر کیفیت چوبی بستگی داره تا چ حد استفادع بشهمثلا یکی خیلی مهمان داره همش دست میخوره ب مبلش اون تیکه جای دست رنگش میره ولی چوبی اینجور نیست🦥 روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 دسته چوبی قشنگتره به نظرم چوب هم راحتتر از پارچه پاک میشه خوبی خط و خش نمیفته و نمیپره؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
آرامش۱۲۱۲ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 11011 چوب راحتتر تمیز میشه .مدل دسته پارچه ای دوست داری باید مدل چرمی بخری که خیلی راحت تمیز میشه اما اونم مراقبت خاص خودشو داره در برابر هر چیز برنده چون به محض اینکه پاره بشه داغون میشه
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 چوب چوبی خط و خش نمیفته و نمیپره؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 اگ مهمون زیاد داری چوبیاگ ن ک پارچهخودت اگ تمیزی پارچه ای ولی چوبی هم شیکه چوبی خط و خش نمیفته و نمیپره؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9206 خوبی خط و خش نمیفته و نمیپره؟ مراقب باشی نه.بچه داری چرا 🥴 کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 از نظر زیبایی پارچه ایی قشنکهاز نظر کیفیت چوبی بستگی داره تا چ حد استفادع بشهمثلا یکی خیلی مهمان دا ... چوبی خط و خش نمیفته و نمیپره هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 دسته چوبی خط میفته خاک میگیره فقط اینش بده یعنی حله یعنی زودتر کهنه میشه؟آخه خیلی چوبی دوست دارم هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 مراقب باشی نه.بچه داری چرا 🥴 نه بچه ندارم هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9206 نه بچه ندارم خب چوبی خوبه .من پارچه ای دارم زود کثیف میشه قسمت دسته .از بس هم سابیدم قسمت دسته رنگش فرق کرده کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪